Wpis z mikrobloga

Może i jest zimno ale za to mokro i ciemno, jeszcze tylko pół roku tego syfu i będzie się znowu dało żyć w tym kraju

#l-------------j #z-------------j
assninja - Może i jest zimno ale za to mokro i ciemno, jeszcze tylko pół roku tego sy...

źródło: image

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@assninja: Przy zimnej pogodzie można się cieplej ubrać, przy upale 40 stopni skóry z siebie nie ściągniesz.

Temat poruszany wielokrotnie, następnym razem użyj opcji szukaj.
  • Odpowiedz
  • 10
@assninja to jest najgorsze że w sumie przez pół roku człowieka aktywność jest maksymalnie ograniczona przez pogodę i krótki dzień.
  • Odpowiedz
Najważniejsze, że już listopad minął. Grudzień szybko zleci, bo zaraz Święta i Nowy Rok. Potem aby przetrwać styczeń i luty, ale nie będzie tragedii, bo dzień będzie się wydłużał. I od marca można powoli zacząć żyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 4
@Breaking-DAD najgorsze i najbardziej ubogie jedzenie w witaminy. Kup karaczany, nie śmierdzą, trzymasz w pudełku, nie cykają, dajesz im kartofle, owoce i różne takie. Prawie wszystko zjedzą. Później gekon będzie zdrowszy. Tak od świerszczy zaraz się zacznie odpadanie palców, problemy z oczami i skóra.
  • Odpowiedz
  • 6
@Breaking-DAD kiedyś jako amator, a właściwie niedoświadczony hodowca ptaszników i innych zwierzaków kupiłem 300 świerszczy... Jak to cykalo, a mieszkałem w bloku. Sąsiedzi przychodzi zapytać o co chodzi xD
  • Odpowiedz
@assninja: a ja właśnie ostatnio znowu bardziej polubiłem zimę niż lato, ale taką konkretną - mróz, śnieg, itd. To ma mega klimat. Oby w tym roku taka nas czekała!
  • Odpowiedz
o nie to upalarz

@MetalowyBieg: O nie, lepiej cieszyć się z zimna, wilgoci, błota, krótkiego dnia i ponurego krajobrazu bez zieleni, gdy nie da się wyjść z domu. Wielokrotnie już pisałem i napiszę jeszcze raz - fani "zimy" to przeważnie grubasy i przegrywy spędzające większość wolnego czasu przed komputerem, które cierpią przez wyrzuty sumienia, gdy widzą latem za oknem szczęśliwych, roześmianych ludzi korzystających z życia.

BTW, jakoś nie widzę teraz
  • Odpowiedz
@assninja: wszystko byłoby idealnie gdyby nie bąki gzy końskie, nic na nie nie działa, mugga i inne preparaty, latają w grupach na łąkach, bąble jak po hiroszimie... jak żyć? nawet rowerem cięzko uciec
  • Odpowiedz