Wpis z mikrobloga

Mirasy cieszę się bo wyniki badan serca wyszły mi dobre, a miałem ostatnio powody do zmartwień. Kulo mnie i uciskało. Zresztą nie tylko to spędzało mi sen z oczy. Zmarła mi babcia a wcześniej dziadek. Byłem z nimi mocno zżyty. Life go on. Będę więcej szitpostowal, mam nadzieję że się cieszycie :)
#przemyslenia #zdrowie #gownowpis
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Sebb521 zdecydowanie warto ich wspominać. Byli wojownikami swoich czasów i założycielami dużej gałęzi rodziny. Chciałbym kiedys być tak oceniany jak oni są teraz.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@drakan8 podobno przeszedłem jakąś chorobe najprawdopodobniej grypę lub covid która spustoszyła mi organizm. Najzabawniejsze że byłem szczepiony ale jak to powiedziałem to lekarka zapytała "w tym sezonie?" x) zacznijmy od tego ze ja nigdy nie chorowałem. W dodatku suplementuje się olejem lniany na wzmocnienie bo mam luszczyce. Odkąd się zaszczepiłem to ja z przeziebien i chorob nie mogę wyjść :( choć do antyszczepionkowca mi bardzo daleko.
  • Odpowiedz
@uszyk90: K---a bo mi się tak zaczęło robić gdzieś w maju, potem jakby się uspokoiło i tylko raz na jakiś czas zakuło, a od tygodnia regularnie co kilka minut w tym samym miejscu. Właśnie też się zapisałem na prześwietlenie rtg i i na ekg. Dalej masz te kłucia?
  • Odpowiedz
  • 0
@Notakaprawda: tak, mam je nadal ale w wiekszych odstępach czasowych i rzadziej. Teraz czuje jakby się to wygaszało. A na początku tamtego tygodnia miałem peak i jak usiadłem wieczorem to myślałem czy jechać na sor czy wytrzymam. Wytrzymałem. Dostałem tez specjalistyczne leki. Dobrze zrobiłeś że poszedłeś z tym do lekarza bo z sercem nie ma żartów.
  • Odpowiedz
@uszyk90: To znaczy ja mam nadzieję, że to jakaś głupota ale skoro rzuciłem fajki, to znak że mocno się wystaszyłem i jadę na nicorette gumach.
A co za leki dostałeś jeśli mogę zapytać?
  • Odpowiedz