@frenm zachowaniu ogólnie. O czym rozmawia, jakie ma hobby, jak się ubiera, jak reaguje na różne rzeczy. Jak rozmawiamy przykładowo o spędzaniu urlopu i gdzieś w międzyczasie wyjdzie że chłop lubi zamykać się w kajucie wieczorami na rejsach jachtowych i to nie chwaląc się tylko tak naturalnie, to widać że nie bieduje i podchodzi w dodatku do tego że ma kasę zwyczajnie i mu nie o--------a. Jak chłop na randce chwali
@frenm: najczęściej prosto z mostu pytają czym się zajmuje, o auto, czy sytuację mieszkaniową. To wystarczy, żadnych podchodów. Jak kobiety słyszą że facet jeździ czymś przerdzewiałym, albo nie ma własnego lokum to często tracą zainteresowanie. Tak niestety działa ten świat.
Z perspektywy faceta który coś sobą reprezentuje, sam nie szukam gold diggerek i nie chwalę się ani autami, ani tym co robię na pierwszej randce. Jak widzę że kobieta zbyt
@frenm: nie no jak wynajmujesz jakieś fajne lokum i pracujesz zdalnie, to jest to spoko. Sam nie mieszkam tam gdzie mam dom i ziemię tylko wynajmuje. Ważne żebyś wynajmował coś swojego, a nie np. pokój czy mieszkał z rodziną bo to trochę słabo dla faceta xD
@frenm kobiety boją się tego samego co mężczyźni, zwłaszcza kiedy zdają sobie sprawę z własnych słabości czyli np że są bardziej naiwne, podatne na manipulację czy żyjące emocjami i hormonami. Odkąd sama mam kasę i mieszkanie, to zwracam uwagę na to czy potencjalny partner ma to samo. Dlaczego? Bo kilku już było mną hmm o wiele bardziej zainteresowanych kiedy się dowiedzieli, że coś mam a jeden zdążył mnie prosić o to
Dostałem chatę w Niemcach w spadku, rzeczoznawca wycenił na 350k euro Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce W co byście weszli? Żabki, dino?
Z perspektywy faceta który coś sobą reprezentuje, sam nie szukam gold diggerek i nie chwalę się ani autami, ani tym co robię na pierwszej randce. Jak widzę że kobieta zbyt
@Multipurpose_Labels: tak to nie dziala