Aktywne Wpisy

Goronco +104
Formalności po TYM WPISIE
Jesteście niesamowici!!! 🔥🔥🔥
Chyba pobiliśmy absolutny rekord, jestem tak podjarany że nie mogę nawet znaleźć wpisu z zeszłego roku.
Naprawdę, proces tego blika to była prawdziwa ekstaza, go wiedziałem jak hejterom pęknie d--a ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Nie udało by się bez was!!!
Do zobaczenia za rok, chociaż nie wiem kogo bardziej nie mogę się doczekać. Plusujących, czy hejtujących!!!
#wosp #wykopefekt
Jesteście niesamowici!!! 🔥🔥🔥
Chyba pobiliśmy absolutny rekord, jestem tak podjarany że nie mogę nawet znaleźć wpisu z zeszłego roku.
Naprawdę, proces tego blika to była prawdziwa ekstaza, go wiedziałem jak hejterom pęknie d--a ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Nie udało by się bez was!!!
Do zobaczenia za rok, chociaż nie wiem kogo bardziej nie mogę się doczekać. Plusujących, czy hejtujących!!!
#wosp #wykopefekt
źródło: temp_file7704422479668435782
Pobierz
thorgoth +143
Ta noc była ciepła, wręcz duszna. To nic dziwnego. To normalne że przed burzą bywa duszno.Według IMGW, 13 sierpnia 1998 roku nad Szczucinem około godziny 23 przeszła gwałtowna burza, z dużą ilością wyładowań. Okoliczni mieszkańcy powiedzą, że pioruny cały czas uruchamiały alarmy w zaparkowanych samochodach.
Burza będzie ważna.
Po pierwsze, jedyna burza w sierpniu pomoże świadkom oddzielić wspomnienia z tego dnia od innych. Po drugie, pomoże ustalić moment ataku mordercy. Pod ciałem Iwony
Burza będzie ważna.
Po pierwsze, jedyna burza w sierpniu pomoże świadkom oddzielić wspomnienia z tego dnia od innych. Po drugie, pomoże ustalić moment ataku mordercy. Pod ciałem Iwony
źródło: drh4lf2y4mi81
Pobierz

Rolnicy chca wznowić protesty, bo domagaja sie pieniedzy, preferencyjnych kredytów, dopłat do produkcji.
I cyk Konfederajca już sie pod to podpina.
Podobnie Konfiarze chcą dopłacania miliardów na górnictwo.
Pamieta ktos jeszcze bajeczki o tym, że rolnicy protestuja, bo nie chca ukrianskiego zboża w Polsce? Zboża na polskim rynku nie ma i teraz wychodzi o co tak naprawdę chodziło.
Wtedy mówli, my nie chcemy dopłat, tylko dajcie nam pracowac.
Teraz już sie nawet nie kryją.
Oczywisce te postulaty nie wiedziec czemu skłoniły do protestu poprzez blokade granicy z Ukriana. Wsrod protestujaych rolników widoczne są też persony, ktore dorobiły sie na handlu z Rosja jak ten wasaty nastepca Leppera, ktory potem zniknał, bo był skazany, ale teraz powraca na arene.
https://obserwatorlogistyczny.pl/2024/11/19/wracaja-protesty-na-granicy-z-ukraina-rzad-tuska-oszukal-rolnikow/
#polityka #rolnictwo #ukraina #konfederacja
@szurszur: bo w każdym Konfederacie są dwa wilki - Janusz Korwin Mikke i Karol Marks
źródło: Screenshot_20221130-020332
Pobierz@szurszur: nas nie interesuje, nas się chodzi o to że yyy, bo Eurokołchoz w ogóle jest w Brukseli, oni będą w ogóle yyyy.... później będą rozkminiali w ogóle kto co był i zresztą... nie interesuje nas
źródło: hqdefault
Pobierz