Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 300
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 86
@thorgoth: krótki komentarz z mojej strony:
- po pierwsze sorry za podzielenie tekstu na dwie cześci ale sprawa jest spora a na wykopie jest limit znaków
- po drugie sorry za wołanie do poprzedniego wpisu, poległem z obsługą skryptu "wołacz"
- po trzecie, nie ukrywam że po przeczytaniu wszystkiego na temat Iwony do czego udało mi dotrzeć, mam swoją opinie na temat tej sprawy i jest ona troche inna niż
  • Odpowiedz
@thorgoth: Przerąbane, wiele osób tutaj jest oskarżanych i to niewinnie. W tym chyba Renata która z opisu wydaje się być czysta i wszystko się klei a jednak szmuglowali ją bardziej niż Szczepana. A jeśli Szczepan jest niewinny to obecnie też mu współczuję -- ciągnie się to pewnie za nim strasznie
  • Odpowiedz
@thorgoth: z opisu oczywiste się wydaje że zabił ją ten partner siostry, który pewnie nie chciał żeby gówniara wyjawiła siostrze o ich romansie i zdecydował się ją zabić.
Ale oczywiście p0lska policja jedyne co była w stanie zrobić to ciągać po komisariatach jakichś losowych lokalnych dresiarzy którzy wyglądali podejrzanie
  • Odpowiedz
  • 59
@thorgoth Przecież z opisu ewidentnie chłopak siostry aż się prosi o solidne przesłuchanie, jeszcze jakby się okazało że był w barze podczas emisji 997 to mamy makao
  • Odpowiedz
Inteligentna bardziej niż większość rówieśników.

Iwona pożyczyła od Anny P. test ciążowy z pozytywnym wynikiem. Anna kupiła go od starszej koleżanki aby zrobić dowcip swojemu chłopakowi. Potem to samo zrobiła Iwona. Iwona chichocząc powiedziała Annie "paniki dostał".

@thorgoth: Jebnięta była, a nie inteligentna.
  • Odpowiedz
Sprawa mega pokręcona, osobiście uważam, że fakt gdzie dresiki wynoszą ofiarę z baru gdzie widziało to kilkadziesiąt osób jest grubo naciągane, ktoś by coś w końcu powiedział i sprawa by się rypła, oczywiście dziękuję za opisanie jak zawsze w bardzo fajny schemat przynajmniej jak dla mnie.
  • Odpowiedz
@kureci_paratko około godziny 7 rano do dr,zwi jego najlepszego przyjaciela, mieszkającego dwie klatki dalej puka matka znajomego. Ten skacowany, otwiera i dowiaduje się, że jego najlepszy przyjaciel nie wrócil do domu. Informuje on, że około godziny 20 znajomy rozstał się ze znajomymi i wszyscy uważali, że wrócił do domu. Natychmiast ubrał się i poszedł zebrać wszystkich znajomych 'z ekipy ' - kolegów z jednego osiedla znających się od dziecka. Nikt nic
  • Odpowiedz
  • 65
@thorgoth chłopak siostry skłamał, że z nią gadał w dniu morderstwa, potem dziwnym trafem długo zajął mu powrót do domu akurat w trakcie morderstwa. Grubymi nićmi szyte
  • Odpowiedz