Wpis z mikrobloga

@Muko: następny, któremu trzeba tłumaczyć jak małemu dziecku. Jeśli ktoś publicznie masowo głosi te swoje poglądy, ale ludzie mają wątpliwości co do szczerości, to publicznie zadają odpowiednie pytania, nazwijmy je pytaniami sprawdzającymi szczerość danego osobnika😉 i to by było na tyle w temacie grovera vel okonka. Jeśli to za trudne dla Ciebie do zrozumienia to odpuść 😎
  • Odpowiedz
@pi-pablo: Do internetego kozaczka, który nawet nie ma jaj do ABW iść. Tyle wasze posty warte, że nawet nie umiecie udowodnić swoje racje. ABW tylko czeka na takie informacje, śmiało podać link? Same internetowe kozaki. Dajcie już grooverowi spokój albo udowodnijcie to ABW, bo czytanie was to istna patola.
  • Odpowiedz
@pi-pablo: Może się boi i ma prawo? Jak się boi to jego sprawa, ale was za dychę prokuratorów, też trzeba tępić jak tych łowców pedofilii. Zostawcie sprawę ABW i SKW a nie samozwańczy strażnicy teksasu się znaleźli.
  • Odpowiedz
@Muko: też mam swoje prawa. Mam prawo drzeć łacha z takich jak on na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Tyle w temacie. Nie produkuj się więcej.
  • Odpowiedz
A i tagujcie to o grooverze jakoś bo nie chce mi się czytać tego gówna, a informacje z ukrainy zawszę lubię poczytać.
  • Odpowiedz
@Muko: ty masz prawo a ja nie mam? 🤣🤣Sąsiadowi też mówisz żeby nie jeździł windą, bo ty lubisz mieć windę dla siebie? Też nie chciałem czytać twojego gówna, a jednak ci grzecznie odpisałem. To jest publiczny portal, więc swoje żale co komu można, a co nie wyrażaj w swoim bliskim otoczeniu.
  • Odpowiedz