Aktywne Wpisy

ibleedforyou +34
Już 21 alertów z ostatnich 5 miesięcy xd
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
drobne_na_taryfe +102
robiłam sobie wczoraj zdjęcie pryszcza na tyłku żeby wiedzieć jak go rozpracować i przyśniło mi się że niechcący zapostowałam to foto na mirko i stało się viralem .____.
źródło: temp_file8138971797387495571
Pobierz

#konfederacja #k0nfedepis #bekazkonfederacji #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #sejm #usa #trump #polityka
źródło: 1000013992
Pobierz@HrabiaTruposz: patuska porównuje dwukrotnego prezydenta USA do katozamordystycznego pajaca chlejącego piwsko z gimbusami, który wielokrotnie został wybatożony merytorycznie przez Ryśka Petru xD KOSMOS!
Gdybyś miał wiedzę, to wiedziałbyś, że łatwiej jest zrobić 100 milionów z tysiąca, niż kilka miliardów że stu milionów I utrzymać ten status przez lata. No ale tak, farta miał, nie zna się a ty byś sobie poradził lepiej.
A prawda jest taka, że gdybyś został ceo którejś spółki u trampa, to w tym samym roku kalendarzowym by
@Snowgoon: xDDDDD
Chyba nie za bardzo kolego rozumiesz, jak kapitalizm działa.
Btw gdzie twoje 100 milionów? Czy tysiąca jeszcze nie masz? Idź jeszcze tam laurkę wyślij Sławusiowi może ci p--o da w prezencie, albo pożyczy tego tysiaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcesz debatować? Pokaż mi zwycięzcę jakiejkolwiek loterii, który zrobił z setek milionów kilka miliardów.
Bo ja ci pokaże tysiące ludzi, którzy od zera doszli do setek milionów, ale tylko niewielu potrafiło zrobić z tego kilka miliardów, co jedynie potwierdza moje słowa. Jesteś zbyt ograniczony, żeby pojąć, że przebicie miliarda
XD a ty ta wiedzę to skąd masz? Obszczany robol będzie tłumaczył innym jak obracać milionami a jak miliardami xD
@HrabiaTruposz: @officer_K ja tu bym porównał do porównania kierowcy F1 do upalajacego bmw pod biedronka XD niby też 4 koła, ale im dalej porównujesz, tym gorzej xD
Idź na podstawy ekonomii w szkole średniej, to się dowiesz. A jak jesteś zbyt ograniczony, to sprawdź sobie, na przykładzie tysięcy osób, ilu z nich stworzyło biznes od zera do setek milionów I ilu z nich przebiło i utrzymało barierę miliarda.
Pieprzenie twojego wafla, że tramp się nie zna na biznesie wyjaśniło was obu. Bo można go nie lubić, ale na
Nie wiedziałem, że trump stracił majątek i nie jest już miliarderem, z tego co wiem, to dalej ma ich 7 czy 8 aktualnie.
No chyba, że Ty jesteś tym, co się tasuje do faktu, że kilka z jego biznesów zbankrutowało i myśli, że to oznacza, że Kilkukrotnie stracił majątek. Nie wiem jak bardzo musisz być ograniczony, żeby nie połączyć faktów.
Gdybyś znał podstawy ekonomii, to wiedziałbyś, że
Twój przykład że zdunem i lekarzem pokazał jedynie, że nie masz pojęcia o czym jest dyskusja, ale stwierdziłeś, że wysrasz to g---o z siebie.