Wpis z mikrobloga

Jak był odcinek z castingiem Klaudii już wtedy w ciemno powiedziałem, że ona pewnie wygra tę edycję i jak na razie wszystko na to wskazuje. Chociaż wolę żeby wygrał Hubert, który p----------i hajs na gadżety Ronaldo, a potem wróci do budowlanki.

Nawet bym zagłosował na niego, ale mamy 2024 rok a tam wciąż nieuczciwe głosowanie przez sms i naciąganie ludzi na hajs. XD

#topmodel
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@general_row_grotecki Nie wiem to pierwsza edycja która oglądam w całości, poprzednie to pojedyncze odcinki i te pierwsze sezony, jedna d--a z którą się dawno temu spotykałem mi to puszczała xD, ale chociaż gołe c--e były. Hubert top, po co tamtej trójce wygrana. Klaudia sobie poradzi bez tego, Koniara też.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@general_row_grotecki Na Polsacie są ogarnięci i w LI masz przez apke, Taniec chyba też już. A TVN pazerny, ale widać, że hajsu brak, jak na fashion week nie starczyło na jurorów. XD Olanie bootcampu i krótszy sezon.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@general_row_grotecki Klaudia to widać, że siedzi w tym od dziecka, na castingu nie zwróciłem na to uwagi, z moim typem kierowałem się czysto wizualnie i warunkami.
A teraz jeszcze r-------a Fashion... Zależy kto ma bardziej zdeterminowaną rodzinkę, ale rodzina budowlańca i znajomi raczej nie będą czyścić pensji na smsy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@general_row_grotecki Za darmo można oddać jeden głos, za hajs można wysyłać ile się chce. C--j w te kariery, chłopak z budowy zarobi i sprawi ból d--y modelek z doświadczeniem od dziecka. Czego chcieć więcej.
  • Odpowiedz