Aktywne Wpisy
Beka z ludzi co zmieniaja opony dwa razy w roku w czasach kiedy można kupić dobre całoroczne. Może i maja odrobinę gorsze parametry w lato oraz w zimę, ale warto zauważyć że przez sporą część roku jest okres przejściowy kiedy są znacznie lepsze niż letnie i zimowe. #motoryzacja
Agui94 +621
Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze
Zacząłem krypto podczas ostatniego ATH Shiba i obecnie mam:
• 190% na BTC
• 180% na PEPE
• -20% na SHIB (diamond hands)
• -70% na KENDU (doge-scamy meh)
• kilka % na DOGE
BTC trzymam do 50-tki, ale resztę bym spieniężył albo zainwestował w coś lepszego. Nie śledzę już newsów i YouTube, bo wszędzie tylko marketing. Jakieś rady?
Dzięki! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #kryptowaluty #btc #pepe #shibainu #dogecoin