Wpis z mikrobloga

W sumie #neet jest spoko, ale to droga do nikąd na dłuższą metę. O wiele bardziej wolę czuć, że robię coś pożytecznego, tak jak teraz gdy jadę do kolejnej hurtowni z rybami, a potem mam resztę dnia dla siebie. A no i dostałem umowę na stałe. I co z tego, że nadal samemu, wyjdę sobie z moim pieskiem, zjem coś dobrego, odwiedzę ojca bo ma dziś urodziny... W weekend idę wyprowadzać pieski do schroniska :)
A w przyszłym roku może jakieś studia, byle już nie popełniać starych błędów.

#przegryw #wychodzimyzprzegrywu
clarity-incel - W sumie #neet jest spoko, ale to droga do nikąd na dłuższą metę. O wi...

źródło: 5a37bdd913c0044147128450b69c962a

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: niezbyt ehhh, dopiero teraz znalazłem pracę i powoli wychodzę z bagna, nie chciałabyś być w mojej sytuacji, co niektórzy kojarzą że nie mam za ciekawie, ale dzięki za miłe słowo!
  • Odpowiedz
@Uuroboros: ciąg hazardowy (obecnie w terapii 4 miesiące bez gry), sprawy sądowe, bo głupoty robiłem związane z tym ciągiem, siedziałem w domu na tyłku i się użalałem, zamiast działać, 3 razy w więzieniu na krótko ale zawsze, raz w psychiatryku, po jednej próbie, to tak w skrócie, ale dla niektórych nadal oski jestem xD
  • Odpowiedz