Wpis z mikrobloga

W razie czego chętnie mogę wziąć udział w programie, na żywo, czy nie, mogę też pomóc mirkowi z Ministerstwa Niedorozwoju w zrobieniu materiału.
Moje poglądy, chociaż rzadko wygłaszane, są wrzucane na mirko - nie dla kredytu 0%, PSL to mafia ciotek i bratanków, PiS rozwalił rynek kredytem 2%, a ich program "mieszkanie plus" to wał nad wałami, z którego zyski czerpie sieć uposażonych koleżków.
Mam też naukowy tytuł doktora, będzie lepiej wyglądać na belce XD
Panie Stanowski, czekam.

#nieruchomosci #stanowski
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 16
@Gniazdownik deprecjonowanie osób, które po osiągnięciu danego wieku, decydują się dalej mieszkać z rodzicami, to najgłupszy fikołek logiczny deweloperuchów, jaki widziałem (a widziałem wiele). Próba wywołania fomo czy swoistego wstydu, to zwykłe s-----------o. Jak Włosi mieszkają z rodzicami, to dlatego, że są tacy rodzinni. Ale jak Polak chce mieszkać z rodzicami, to jest nieudacznikiem i trzeba go pogrążyć do samego spodu. Wszyscy jesteśmy ofiarami systemu, a mieszkanie powinno być prawem, a
  • Odpowiedz
Ale jak Polak chce mieszkać z rodzicami, to jest nieudacznikiem i trzeba go pogrążyć do samego spodu.

@korniku: mnie bawi, że taka jazda jest z gniazdownikami płci męskiej. Jak kobieta mieszka z rodzicami, to jest rozsądną (nie wydaje bez sensu na wynajem), rodzinna i opiekuńcza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@PanieAreczku nie zgadł Pan Panie Areczku. Tak, prawo do mieszkania i zycia w godnych warunkach, powinno byc zagwarantowane, bo jest prawem podstawowym. No ale to nie dla Pana Panie Areczku, to dla deweloperskich Januszy.
  • Odpowiedz