Wpis z mikrobloga

• 4
@stasiu84: jak narysujesz smieszne kreski przez 2 szczyty z 2021 to wychodzi okolice 90k-92k nie jesteśmy w aptece wiadomo, dodasz jeszcze szczyt z 2017 to kolejny opór wyjdzie ~110k$
Jak 90k zadziała tzn bedzie korekta na te 77-80 to 110k jeszcze bardziej sie potwierdzi według mnie
Czy tak bedzie? niewiem tak spekuluje.
  • Odpowiedz
@tubkas12: może tak być, ale nauczyłem się po 3 miesiącach czekania jak wlazłem przy spadającym nożu w ETH po 2830$ i na chwilę odbiło a potem spadło do 2000$ gwałtownie, że równie dobrze może odbić na chwilę a potem znowu w dół...
  • Odpowiedz
@memforis: prawda jest taka, że może urosnąć do 120 k a może spaść do 50k i ty ani ja nie jesteśmy wstanie tego przewidzieć. wystarczy, że jakiś kraj/firma/wieloryb zacznie zrzucać krypto w dużych ilościach pojawią się newsy, będzie panika i spadnie.

ten rynek to czysta spekulacja i też mówienie, że to inwestowanie to jest pewnego rodzaju obraza dla inwestorów.

poza cyklicznością która się sprawdza i chciwością i strachem rynku to
  • Odpowiedz
@opk20 już 8 dzień RSI siedzi na bardzo wysokim poziomie, trochę jestem zaskoczony że udało się wbić 93k, przy 3 próbie udało się przebić w końcu 90k, ale szczerze nie zdziwię się jak niebawem czeka korekta rzędu 10-20%
  • Odpowiedz
@Retoryk teraz 1w 86 a 1m 81, na jedno dniowym siedzi na wysokim poziomie już 9 dzień, wiem że to nie jest wyrocznia szczególnie w Bull markecie bo inwestorów z ulicy będzie napływać którzy będą się ładować nie patrząc na nic, ale jednak trzeba mieć z tyłu głowy to że niebawem emocje trochę przygasną i zacznie się wyprzedawanie bagów kwestia tylko kiedy
  • Odpowiedz