Aktywne Wpisy

Khraell +54
Mireczki, pijcie ze mno kompot. SPEŁNIŁEM POLSKI SEN i to przed 40 (mam 38).
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C

źródło: obraz_2025-04-25_235650233
Pobierz
Mietowy_ +30
39 lat temu o godzinie 1:23 w reaktorze jądrowym bloku energetycznego nr 4 Czarnobylskiej Elektrowni Jądrowej nastąpiła eksplozja.
Była to największa katastrofa w historii energetyki jądrowej i jedna z największych katastrof przemysłowych XX wieku. Razem z katastrofą w elektrowni jądrowej Fukushima I została zakwalifikowana do siódmego, najwyższego stopnia w skali INES (ang. International Nuclear and Radiological Event Scale)
W wyniku całkowitego zniszczenia reaktora skażeniu promieniotwórczemu uległ obszar od 125 000 do 146
Była to największa katastrofa w historii energetyki jądrowej i jedna z największych katastrof przemysłowych XX wieku. Razem z katastrofą w elektrowni jądrowej Fukushima I została zakwalifikowana do siódmego, najwyższego stopnia w skali INES (ang. International Nuclear and Radiological Event Scale)
W wyniku całkowitego zniszczenia reaktora skażeniu promieniotwórczemu uległ obszar od 125 000 do 146

źródło: 20110412000311672367-original
Pobierz
Kto woltera posłuchał ten już ma +700%
Raczej tego nie zamykam w najbliższym czasie, target na przyszły rok.
Nie róbcie sobie krzywdy underexpozycją na memcoiny, stawiając na alty - to myślenie z zeszłej hossy. Pewnie, alty też dadzą zarobić, ale na memach r/r jest dużo lepszy.
Znajdźcie dobre memy które już wiele przetrwały, ja preferuję na Solanie (Solana jest "chosen" tego cyklu), kupcie, zapomnijcie, sprzedajcie bliżej końca hossy. MUMU to 5B. (ez)
PS każdy kto mówi, że memy to nie krypto - memy oferują więcej utility niż alty i przy tym nic nie udają. Pozdro
#kryptowaluty #memcoiny #solana
trade idea: LONG MUMU X10
ENTRY: 125M
źródło: mumu
Pobierzźródło: memy
Pobierz