Aktywne Wpisy
Kasahara +8
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
glider05 +751
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
Najważniejsza sprawa, szukam do niego poszetki, żeby jakoś ożywić zestaw. Znalazłem lnianą: http://www.poszetka.com/product-pol-1325-czerwien-z-granatem.html
Będzie pasować? Może jakiś inny kolor krawatu? Jak macie jakieś inne typy poszetek, to wrzucajcie proszę ( @UszatyBloger Ty sie znasz:D )
Dzięki!
#modameska #ubierajsiezwykopem #suitup #garnitury #poszetka
@Melisandre: łącznie.
@celahim: Poza tym bardzo dobrze. Szkoda tylko, że buty nie są w ciemniejszym odcieniu brązu.
Mam nadzieję że ta opinia się przyda.
Pozdrawiam.
Komentarz usunięty przez moderatora
Szerokość H&M-owa jest moim wymysłem i chętnie to określenie stosuję, bo jest obrazowe. Moda to w głównej mierze dość duża dowolność, jeśli chodzi o wybór
Poprostu ręce opadają.
Ps. Sam wyżej pisalem na temat szerokosci klap do szerokosci krawatow, więc nie wiem PO
Brnij w niewiedzy.