Wpis z mikrobloga

Między innymi dlatego wolę już stać w kolejce do bramki podczas boardingu do samolotu. Jakoś tak czekanie i patrzenie ilu tam jeszcze ludzi stoi męczy mnie bardziej niż stanie w kolejce.

To też jest powiązane z tym że popołudnie w niedzielę jakoś tak robię się bardziej spięty bo wiem że zaraz do roboty. Najlepiej wypoczywam gdy wiem że następny dzień jest wolny a jeszcze lepiej gdy kilka następnych też
  • Odpowiedz
  • 7
@TechnoYoda mam adhd zdiagnozowane i podobno każdy z adhd tak ma.
ale oczywiście adhd to szereg różnych objawów, to, że czujesz napięcie przez cały dzień gdy na konkretną godzinę masz coś do załatwienia, nie znaczy odrazu, że coś Ci dolega.
  • Odpowiedz
@BananowyKrol: no bo po prostu tak często adhd występuje (+ prawdopodobnie technologia jeszcze powiększa problem)?
no szok że cecha genetyczna która działała na plus w ewolucji się tak rozprzestrzeniła, chłopski rozum w natarciu
  • Odpowiedz
@kr4wy: P------e, ale mam tak całe życie. Wszystkie tematy z deadlinem mnie przerastają, im bliżej końca i im większe ciśnienie bym cos zrobił to tym gorzej mi ta robota idzie i bardziej proste błędy popełniam
  • Odpowiedz