Aktywne Wpisy

heksengerg +133
źródło: temp_file4787959245598172131
Pobierz
Metotexat +21
Jak widać po wyprzedaży majątku Ormowców kotek raczej nie przyjedzie do Fifiego.
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#bekazwykopkow #bekazpodludzi #bekazprawakow #inwestycje #xtb #ekonomia
źródło: image
Pobierzźródło: Screenshot_2024-11-07-10-49-17-12_0d618e5acf4fbc6d59bd9e97b2c530d5
Pobierz@OskarDeveloperski: gosciu, trump ma 78 lat, on mial kilkadziesiat lat na pomnozenie hajsu od starych. w takim okresie zeby stracic na gieldzie to trzeba byc jeszcze glupszym od ciebie, czyli jest to prawie niemozliwe.
Czy ty jestes az tak klinicznie uposledzony ze nie wiesz ze na gieldzie mozna stracic? XDDDDD
@OskarDeveloperski: dla ciebie widocznie to jest kosmiczna fortuna skoro oskarzasz mnie o fejkowe screeny i teraz nawet o zrootowany telefon, lol. taki twoj wyglad jest.
przeciez wyzej napisalem ze mozna stracic, tylko trzeba byc strasznie glupim by
@OskarDeveloperski: mowisz, ze nie jest, a jeszcze przed chwila wierzyc nie chciales, ze tyle mam. pisales ze mieszkam z mama i najwiecej pieniedzy mialem na komunii. taki twoj wyglad jest, zalosny wykopku.
nie pomnozylem c---a, w dwa lata inwestowania to jest dobry wynik. policz sobie ile moglbym miec jakbym dostal miliony dolarow paredziesiat lat temu tak jak trump. tylko najpierw sobie przeczytaj podrecznik do podstaw przedsiebiorczosci
xDDDD
ja kupilem mieszkanie w 2018 i sprzedalem w 2021 za 2 razy tyle, zarobilem w 3 lata 300 tysiecy ty popatrz, no to jakbym byl trumpem to bym mial juz ile, chyba kilka trylionow, co nie?
Jaki ty jestes
Taki dzieciak z kompleksami i typowym "o nie, inni robią coś inaczej niż ja to robię, ale debile!". Ale ma to swoje plusy - człowiek czytając te wysrywy przynajmniej utwierdza się w przekonaniu, że jest na wyższym poziomie.