Wpis z mikrobloga

wykopek @OskarDeveloperski nie ogarnia ze jak sie wrzuca pieniadze na gielde to one sie wtedy pomnazaja. o co chodzi wykopkom? oni specjalnie nie chodzili na podstawy przedsiebiorczosci w szkole, bo sie brzydzyli tego? skad sie bierze taki kompletny brak wiedzy o swiecie? jak mozna byc takim ignorantem w ogole
#bekazwykopkow #bekazpodludzi #bekazprawakow #inwestycje #xtb #ekonomia
SmugglerFan - wykopek @OskarDeveloperski nie ogarnia ze jak sie wrzuca pieniadze na g...

źródło: image

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
wiadomo na gieldzie sie nigdy nie traci, tylko rosnie xDDD

@OskarDeveloperski: gosciu, trump ma 78 lat, on mial kilkadziesiat lat na pomnozenie hajsu od starych. w takim okresie zeby stracic na gieldzie to trzeba byc jeszcze glupszym od ciebie, czyli jest to prawie niemozliwe.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: ty dyskutujesz sam ze soba sfrustowany schizofreniku ze zrootowanym androidkiem dla bezdomnych xDDD co zabawne ten glupek mysli ze 400k to jakas kosmiczna fortuna a nie marne grosze w 2024
Czy ty jestes az tak klinicznie uposledzony ze nie wiesz ze na gieldzie mozna stracic? XDDDDD
  • Odpowiedz
  • 2
co zabawne ten glupek mysli ze 400k to jakas kosmiczna fortuna a nie marne grosze w 2024

@OskarDeveloperski: dla ciebie widocznie to jest kosmiczna fortuna skoro oskarzasz mnie o fejkowe screeny i teraz nawet o zrootowany telefon, lol. taki twoj wyglad jest.

Czy ty jestes az tak klinicznie uposledzony ze nie wiesz ze na gieldzie mozna stracic? XDDDDD

przeciez wyzej napisalem ze mozna stracic, tylko trzeba byc strasznie glupim by
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: dla mnie nie jest, dla ciebie jest wykopku to po pierwsze, po drugie to masz 400 tysiecy co nie jest zadna fortuna a wiec c---a masz, c---a pomnozyles, i mozesz juz zamknac p---e potezny inwestorze co zarobil na swoich inwestycjach tyle co informatyk w 3 miesiace
  • Odpowiedz
  • 0
dla mnie nie jest

@OskarDeveloperski: mowisz, ze nie jest, a jeszcze przed chwila wierzyc nie chciales, ze tyle mam. pisales ze mieszkam z mama i najwiecej pieniedzy mialem na komunii. taki twoj wyglad jest, zalosny wykopku.

nie pomnozylem c---a, w dwa lata inwestowania to jest dobry wynik. policz sobie ile moglbym miec jakbym dostal miliony dolarow paredziesiat lat temu tak jak trump. tylko najpierw sobie przeczytaj podrecznik do podstaw przedsiebiorczosci
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: dalej nie wierze, a nawet jesli masz to sa to grosze, po prostu dla mnie jestes takim smieciem glupim, czaisz? xD

w dwa lata inwestowania to jest dobry wynik

xDDDD
ja kupilem mieszkanie w 2018 i sprzedalem w 2021 za 2 razy tyle, zarobilem w 3 lata 300 tysiecy ty popatrz, no to jakbym byl trumpem to bym mial juz ile, chyba kilka trylionow, co nie?
Jaki ty jestes
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: ładnie go zgasiłeś, ale to akurat nie jest trudne. To dość znany na tym portalu biedak i przegryw, który p----------a się do wszystkiego. Wiesz, jak nie masz sensu w życiu to jakoś musisz to odreagować. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: dzisiaj widziałem gdzieś w jakimś wątku o budowie domu się zesrał bo ktoś śmiał się wybudować na wsi i "haha, debil, na wioche się wyprowadza". xD

Taki dzieciak z kompleksami i typowym "o nie, inni robią coś inaczej niż ja to robię, ale debile!". Ale ma to swoje plusy - człowiek czytając te wysrywy przynajmniej utwierdza się w przekonaniu, że jest na wyższym poziomie.
  • Odpowiedz