Wpis z mikrobloga

Jak przystało na politycznego Sherlocka Holmesa znowu miałem racje odnośnie sposobu manipulacji wyborców w USA. Czyli aborcja.., ale już bez lgpt i BLM? dlaczego? -Gdyż 4 lata temu podczas kampanii Trump vs Biden tematy lgbt czy BLM nie były przypadkiem. Było to opłacone organizacje wymierzone w Trumpa i zmanipulowanie elektoratu do pójścia do urn zakodowanymi przez nienawiść do Trumpa.. bo nie lubi gejów, latynosów i czarnych. Teraz Demokraci nie mogli skorzystać z tych organizacji, bo rządzą i byłaby to strzała w kolano. 4 lata temu wykonali swoją robote i bajo. Było dużo o aborcji, ale w kontekście straszeniem Trumpem. Teraz podobne organizacje w zależności co będzie w modzie wyciągną za 4 lata. A w tych wyborach czarni, latynosi, kobiety głosowały na Trumpa, bo nie mieli tego bodźca żeby zagłosować nienawiścią

W Polsce działa podobny mechanizm jak i w całym demokratycznym lewactwie. Czyli lgbt, aborcja, murzyni-imigranci.
Strajki kobiet poszły do szafy. Było głosowanie nad aborcją XD i nie przeszła.. czy to był przypadek? nie. W polityce nie ma przypadków. PO sprytnie ogarnęło, że temat aborcji mogą wykorzystać do kampanii prezydenckiej, a wtedy będą mieli zielone światło na wprowadzanie wytycznych z Brukseli czy Berlina. Włącznie z programem imigrant+ zwanym relokacją. 50 obozów już się buduje.
Koleżanka typowa Julka, która nie zna się na polityce mówiła, że woli Harris, bo aborcja, a w Polsce zagłosuje na Rafałka, bo jest "ładny" XD
a jak spytałem o jakiś argument "za" to wścieklizna.

#polska #sejm #polityka #wybory #usa
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a wtedy będą mieli zielone światło na wprowadzanie wytycznych z Brukseli czy Berlina. Włącznie z programem imigrant+ zwanym relokacją. 50 obozów już się buduje.

Jak to jest żyć w alternatywnej rzeczywistości?
  • Odpowiedz
@donaldJretard no to zapraszam do dyskusji. Skoro jesteś tak pewny, to z łatwością go merytorycznie wyjasnisz, prawda?

Czy jestes lewackim teolle ktory rzuci jedynie "I tak nie zrozumie ojego geniuszu"?
  • Odpowiedz
@Snowgoon: Typie, jakiej dyskusji XD? Ja tu jestem żeby sobie z was bekę pokręcić a nie wchodzić w dyskusje XD.

Jak widzisz menela na ulicy co prowadzi kłótnię z powietrzem to do niego podchodzisz i dyskutujesz czy śmiejesz się/czujesz politowanie/obrzydzenie?
  • Odpowiedz