Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +143
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Data donacji - 05.11.2024
Rodzaj donacji - krew pełna
Miejsce donacji - RCKiK Kraków
Grupa krwi - B Rh+
Prywatny licznik - 20350 ml
Przyznane odznaczenia - ZHDK III, ZHDK II, ZHDK I
Spóźnione dodanie wpisu z zeszłej środy, dopiero na miejscu uświadomiłem sobie jaki sobie termin wybrałem, ale z racji tego że chodzę po pracy tuż przed zamknięciem to uwinąłem się klasycznie w pół godziny. Oddawałem tego dnia jako ostatnio, odbierając wyniki badań z poprzedniej wizyty dowiedziałem się że wtedy też byłem ostatnim dawcą tego dnia. Z rozmów z paniami pielęgniarkami wynikło że tego dnia było 201 osób wliczając w to autobus który stał pod wejściem, ale do rekordu trochę brakuje bo to było 223 osoby (o ile dobrze pamiętam) a rekord związany był z rozdawaniem choinek przed świętami w zeszłym roku i z tego co panie mówiły w tym roku też będą rozdawane.
#barylkakrwi
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
źródło: f26a84c4954f57af02657ab2a
PobierzSkrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji