Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie w--------y telewizor do domu i w końcu po przesiadce z 32 cali widzę sens w graniu stacjonarnym na Switchu. Jaki kontroler bezprzewodowy do grania kanapowego polecacie do Switcha do 200zl? Zależy mi na dobry krzyżaku do bijatyk. W trybie handheld używałem dotychczas Hori Split Pad Pro i były bardzo wygodne ale na stacjonarnie granie bez dodatkowego nadajnika grać się nimi nie da. #nintendo #switch
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomaszek1161: 8bitdo albo pro controller, nie ma innej opcji. a jak chcesz bijatyki to kup sobie po prostu arcade sticka od 8bitdo. swoją drogą ciekawy wybór - switch do bijatyk, nie wiem ile jest tam bijatyk ale chyba nie za dużo hehe.
  • Odpowiedz
  • 0
@inrzynier: z tych nowszych to posucha ale Indie bijatyki są całkiem ogarnięte. Fighting Herds działa świetnie bo to bijatyka 2D. Teraz Capcom zapowiedział wydanie kompilacji swoich klasycznych gier z automatów jak Vs series z Marvelem to fajnie by było mieć w kolekcji na półce wydanie fizyczne. Power Rangers Battle For the Grid też jest portem idealnym z cross Playem. Arcade Stick raczej odpada bo wolę klasyczny Krzyżak. Switch służy do
  • Odpowiedz
  • 0
@inrzynier: pro controller wydaje mi się najbardziej git ale zastanawiam się czy te podróbki z aliexpress za 60 zł nie styknely mi jako zamiennik. Ponoć jakościowo potrafią być git tylko nie mają czytnika nfc
  • Odpowiedz