Aktywne Wpisy

pss8888 +681
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
Essapierds2007 +53
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie

ostatnia rozmowa z nim to listopad 2023
#pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #samotnosc #logikarozowychpaskow
robisz człowiekowi nadzieję + wiesz, zę jest tam tylko dlatego, zę sobie coś wyobraża a nie dartego, że faktycznie tam byc chce bo Cię lubi bardzo czy coś..
@Zoyav:
bo jak tak to wiesz, zę to co gadasz nie działa. z resztą 'nieraz mu mówiłaś'? to samo w sobie sugeruje, że to nie działa bo byś nie musiała się powtarzać.
jak gość i tak robił swoje to już wiesz, zę i tak na coś inneog liczy co za tym idzie spotykanie się z nim
nie koniecznie bym to przypisał spermiarstwu jak to osoba która nie miała żadnych interakcji z płcią przeciwną w życiu.
tylko to nic nie zmienia ostatecznie, masz gościa który czegoś chce i pewnie będzie sobie robił nadzieje. jak dla mnie to powinnaś sobie znaleźć kogos innego do spotykania się, najlepiej babę.
z resztą, jak tylko gada o byciu nawalonym to po co z nim w ogole chcesz iść. to już
@10129: bo nie mam z kim jechać a do Wawy trochę drogi mam, ten kolega co z nim byłam 2 lata temu jest wtedy na służbie (wot) a ta znajoma z pracy co się wprosiła sama rok temu w tym roku jedzie ze znajomymi w góry wtedy, a sama nie chcę jechać bo
źródło: IMG_5610
Pobierznie tylko ja, wiele osób w internecie i na żywo
@LowcaSpuchy: jakie dwa, przecież różowy pasek nie może być przegrywem