Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak jakiś Mirek wstawił to zdjęcie...
Ciekawe jak to jest być KIMŚ, mieć takie mieszkanie w wieku 30 lat, brak zmartwień i całe życie przed sobą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
jmuhha - Pamiętam jak jakiś Mirek wstawił to zdjęcie...
Ciekawe jak to jest być KIMŚ,...

źródło: 1000009813

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Plamka84: tego niestety nie wiem, wiem tylko jak to jest zapracować na swój sukces. I wiem że z zew też byście mnie ocenili ze ooho dostał od tatusia... a ja w 90 tych latach chleb że smalcem jadlem.
  • Odpowiedz
Znam ludzi zarabiających po 6000 zł mających 200 m domy.

@zenon_z_chorzowa1: Dobry cope xD. Potem wychodzi, że rodzice odpalili dzialkę +300k na budowę, a ty dalej łykaj te mity jak pelikan, by pocieszać się, że w tej grze możesz jeszcze coś ugrać bez kapitału skapującego z ciebie z poprzednich pokoleń xD.

Obecnie by dostać kredyt na milion złotych, czyli kasę, która pozwoli zbudować takie 100-120 metrów z zakupem działki, potrzeba
  • Odpowiedz
Ciekawe jak to jest być KIMŚ, mieć takie mieszkanie w wieku 30 lat, brak zmartwień i całe życie przed sobą ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@jmuhha: Bogata rodzinka i w wieku 30-33 masz taki dom z max kredytem 100-300k na jakieś 8 lat.
Sam znam takie przpadki

Życie jest niesprawiedliwe, ale taki już jest ten swiat
  • Odpowiedz
@jmuhha: jakoś mnie nie dziwi różowy pasek przy nicku - pewnie myśli że życie to instagram i to co na ekraniku to w życiu 1:1 a dziwnym trafem bogaci łykają psychotropy i też popełniają magika ...
  • Odpowiedz