Wpis z mikrobloga

@PeckhamLondyn: kurde, aż się to prosi żeby kupić cikoczento, wstawić w niego 5.1 i tuba by fajnie gięła blachę. Do niczego innego to się nie nadaje. Rap o kompleksach z gangsta bitem, ja chyba jestem za stary żeby rozumieć czemu takie g---o się w ogóle produkuje :(
  • Odpowiedz
@PeckhamLondyn: słuchałem wszystkieg, co gięło blachę, nawet najgorszego gówna. Widocznie nie urodziłem się w jakimś specyficznym miejscu w Polsce, w którym ten ziomek znaczył na tyle dużo, by ktoś go puścił :<. Co do Twojej obelżywej uwagi, przez którą mam teraz łzy w oczach, to powiem Ci że w 2009 roku wiedziałem kim był Słoń i się tego nie wstydziłem (teraz się wstydzę).
  • Odpowiedz
@winda_orbitalna tez wiedzialem i tez w 2009 sluchalem chorych melodii, no ale teraz tez sie wstydze. Chociaz z WSRH zawsze cenilem sobie bardziej Shellera (choc tez mi bardziej siadaja jego stare albumy). Jesli o Poznan chodzi to najbardziej wstyd mi, ze sluchalem Palucha. Po plycie "Pewniak" tez de facto z 2009 gosc wg mnie zaliczal juz tylko regres. Ogolnie utkwilem w starym rapie. Te nowe wynalazki juz chyba nie dla mnie.
  • Odpowiedz