Wpis z mikrobloga

Widze jak typiara darla ta morde w 169 odcinku tak dalej drze i nic sie w tej kwestii nie zmienilo. Wyjatkowo irytujace babsko. Z plusow to nie wiem czy zauwazyliscie ale od 7 odcinka naprawili to kolo krecace sie i juz sie w dziwny sposob ten wskaznik nie cofa jest stabilnie i dobrze wskazuje kategorie. Niestety dalej nie moge sie przyzwyczaic do tych beznadziejnych, bezplciowych wstawek muzycznych. Jednak te stare byly lepsze i mialy to cos w sobie. A i jeszcze jedno. Nie bardzo mi tez pasuja te zlote skrzynki bo teraz prawie do kazdej beda pchali zlote sztabki bo sponsorem awantury jest jakas skamerska mennica wiec kiedys nie bardzo wiedzialem co moze byc w skrzynce a teraz zawsze sie domyslam, ze pewnie sponsor wcisnal tam swoja sztabke.
#awanturaokase
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JulianGangol: kołowrotek z pytaniami też słychać od 7 odcinka i mam wrażenie że wskaźnik jest bardziej nachylony po skosie jak się patrzy od boku

te złote skrzynki mają mniejszy urok niż czarne kiedyś a oprócz 100 gramowej sztabki powinny być też inne np. 50gram
że nawet widząc opakowanie aparta dalej trzyma w napięciu
  • Odpowiedz