Wpis z mikrobloga

• 1
@Gours jeśli jesteś jego strażą przyboczną to możesz obserwować w innym przypadku nie masz bladego pojęcia o jego funkcjonowaniu
  • Odpowiedz
@koral: było widać w jakim trybie był np. w trakcie powodzi. Nie da się tak przestawić jednorazowo. Poza tym z samego faktu, że jest jednocześnie premierem w 4-partyjnej koalicji i szefem KO (a dodatkowo intensywnie zajmuje się sprawami zagranicznymi) wynika, że MUSI z---------ć, bo inaczej to wszystko by padło w miesiąc
  • Odpowiedz
@koral: powtarzasz propagandowe bzdury konfedepisowców, a potem się dziwisz, że mogą się nie pokrywać z rzeczywistością.
  • Odpowiedz
  • 3
@Gours mógłbym to samo powiedzieć o tobie i dodać że masz galaretę w mózgu no ale nie powiem tego

Do dziś twoi przyjaciele nie dali mi odpowiedzi jakie tusk wprowadził działania prorozwojowe dla Polski
  • Odpowiedz
@koral: przecież jest tego mnóstwo. Wystarczy zobaczyć jak Polska rozwinęła się infrastrukturalnie za rządów Tuska. I on projekty faktycznie realniował, a nie tylko o nich mówił jak pisowcy
  • Odpowiedz
  • 1
@Gours tak widzę że cpk i atom ruszyły z kopyta

A te mnóstwo to nic co mógłbyś przytoczyć

Ale rozumiem że cpk to projekt pisowski to należy zaorać, prawda :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Gours

Budowa to nie decyzja w tydzień i wszystko było gotowe aby po wyborach działać

A widzimy że audyty są kluczowe, dla cpk nawet nie udało się znaleźć firmy audytujacej

Ale to nie ja będę umierał na stole operacyjnym bo szpitalowi wyłączyli światło za niepłacenie a twoja matka
  • Odpowiedz
@koral: hahaha akurat po wyborach xD No ja cały czas słyszałem, że chcieli zacząć budować CPK przed wyborami, a jak do tego daleko to widać xD Po prostu obarczasz winą za wszystko Tuska i usprawiedliwiasz PiS - inaczej tego nie da się określić. Jeszcze te kłamstwa o zaoraniu atomu
  • Odpowiedz
  • 1
@Gours skoro masz takie zdanie to powiedz jaki jest termin ukończenia budowy cpk w pierwotnej wersji wielkości, nie okrojonej przez obecną koalicję 13 grudnia
  • Odpowiedz
@koral: i wjechała koalicja 13 grudnia xD

Najpierw pisowcy mówili o 2027, potem o 2028, teraz słyszę o 2030.

A nowa ekipa - jak twierdzi - urealniła termin i mają oddać w 2032
  • Odpowiedz