Aktywne Wpisy

Zapraszam na sobotnie ważenie gąsienic Antheraea yamamai.
Dwa największe grubełki z bananem dla skali, jeden z nich osiągnął już zawrotną masę 11.62g. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
17.05 16 osobników ważyło 22.67g.
W międzyczasie straciłam 3 osobniki (ostatnia strata odnotowana przedwczoraj), które były wyraźnie słabsze, rozwijały się gorzej, znacznie wolniej od pozostałych i spodziewałam się, że
Dwa największe grubełki z bananem dla skali, jeden z nich osiągnął już zawrotną masę 11.62g. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
17.05 16 osobników ważyło 22.67g.
W międzyczasie straciłam 3 osobniki (ostatnia strata odnotowana przedwczoraj), które były wyraźnie słabsze, rozwijały się gorzej, znacznie wolniej od pozostałych i spodziewałam się, że
źródło: Antheraea yamamai 14.06 01
Pobierz
souvlaki +4
czy ktoś wie co to za ptak? pióro znalazłam rano u mnie na podwórku, województwo opolskie #pytaniedoeksperta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@ziuaxa really? Aż takim tumanem jesteś? Te "dzieci" mogą już uprawiwać s--s, ale uczyć się o nim mają od 18 roku życia? To sugerujesz, twierdząc, że dzieckiem się jest do 18 roku życia?
Tak btw. dzieckiem można być całe życie - np. dla swoich rodziców. A 15 latek to już nie dziecko, a nastolatek.
#neuropa #polityka #bekazpisu
źródło: manipulacja
PobierzW moim wpisie napisałem, cytuję:
Możesz
źródło: a522702a23b509c0396ec57758187128ced0eac2d8dce02f61dd9aa003e5af7a
Pobierzźródło: 1000010191
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
XD
( ͡° ͜ʖ ͡°) to prawo jest autystyczne. Uprawiać s--s możesz od 15 ale oglądać go w necie od 18 xD
Tych ludzi trzeba natychmiast odciąć od internetu, ponieważ nie są w stanie samodzielnie myśleć i psychoprawacki ściek robi im wodę z mózgu.
@ziuaxa: o kyrwa, beka z ciebie akustykuXD.
Mamie się jeszcze pochwal, że "wyjaśniasz" wykopków z książką o jakiejś masturbacji. Może da ci obiadekXD\
Nic mnie tak nie rozdupia jak bordo przegrywy wypowiadające się
Zauważyłem ciekawą rzecz - po angielsku tytuł brzmi "Let's Talk About It: The Teen's Guide to S-x, Relationships, and Being a Human". Zwróćcie uwagę na "Teen's Guide".
Natomiast wydawnictwo Jaguar zachowało na tyle rigczu, aby wyciąć część o nastolatkach: "Let's Talk About It. Relacje, płeć oraz s--s - czyli wszystko, o czym chcesz pogadać, a nie wiesz jak". Na polskim rynku ciężko więc mówić,
a) tak
b) nie
Komentarz usunięty przez moderatora