Wpis z mikrobloga

Nieźle. Tak piramidalnej manipulacji dawno nie było. Najpierw chłop sugeruje, że książka jest dla 9 letnich dzieci (pierwszy wpis), Potem coś pisze o 4 latkach i WHO (drugi wpis), a jak @Andr3v mu wytknął, że to książka dla 15 latków, czyli ludzi, z którymi w Polsce można legalnie uprawiać już s--s to walnął trzeci wysryw, że dziecko jest do 18 roku życia.

@ziuaxa really? Aż takim tumanem jesteś? Te "dzieci" mogą już uprawiwać s--s, ale uczyć się o nim mają od 18 roku życia? To sugerujesz, twierdząc, że dzieckiem się jest do 18 roku życia?

Tak btw. dzieckiem można być całe życie - np. dla swoich rodziców. A 15 latek to już nie dziecko, a nastolatek.

#neuropa #polityka #bekazpisu
dr3vil - Nieźle. Tak piramidalnej manipulacji dawno nie było. Najpierw chłop sugeruje...

źródło: manipulacja

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 15
@ziuaxa: Zależy w które paragrafy spojrzysz. W celach manipulacji może to być ustawa o Rzeczniku Praw Dziecka. Zresztą jakie to ma znaczenie. Zupełnie wprost wskazałeś wiek dziecka, dla którego książka jest przeznaczona - 9 lat. Nie pisałeś że to książka dla dzieci ogólnie, tylko dla 9 letnich dzieci, co wykazano, że nie jest prawdą i definicja dziecka nic nie zmienia.
dr3vil - @ziuaxa: Zależy w które paragrafy spojrzysz. W celach manipulacji może to by...

źródło: 1000010191

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 24
@dr3vil psychoprawactwo łyka rage baity dla chorych psychicznie? Nowe, nie znałem XD

Tych ludzi trzeba natychmiast odciąć od internetu, ponieważ nie są w stanie samodzielnie myśleć i psychoprawacki ściek robi im wodę z mózgu.
  • Odpowiedz
  • 13
@ziuaxa: Napisałeś że książka jest dla 9 latków. Tak czy nie? Jak ci napisali, że to książka dla 15 latków to napisałeś że to też dzieci. Tak czy nie? Teraz wykaż związek między tym że to książka dla 9 latków, a tym że 15 latka i 9 latka zaliczamy do zbioru dzieci.
  • Odpowiedz
@dr3vil: prawak znowu manipuluje, do tego jeszcze z #szuryzglownej? Nowe, nie znałem.

@ziuaxa: o kyrwa, beka z ciebie akustykuXD.
Mamie się jeszcze pochwal, że "wyjaśniasz" wykopków z książką o jakiejś masturbacji. Może da ci obiadekXD\

Nic mnie tak nie rozdupia jak bordo przegrywy wypowiadające się
  • Odpowiedz
@dr3vil: Pisałem to już na jbzdy:

Zauważyłem ciekawą rzecz - po angielsku tytuł brzmi "Let's Talk About It: The Teen's Guide to S-x, Relationships, and Being a Human". Zwróćcie uwagę na "Teen's Guide".

Natomiast wydawnictwo Jaguar zachowało na tyle rigczu, aby wyciąć część o nastolatkach: "Let's Talk About It. Relacje, płeć oraz s--s - czyli wszystko, o czym chcesz pogadać, a nie wiesz jak". Na polskim rynku ciężko więc mówić,
  • Odpowiedz
  • 2
@ziuaxa: No i się obraził płatek śniegu i mnie wrzucił na czarno. XD Nie dość że usuwa wpisy u siebie w wątku to jeszcze czarnolistuje wobec niewygodnych pytań. Wolność słowa gurom.
  • Odpowiedz
@dr3vil: Jak gościu wysrał z siebie zdjęcie, że niby zalecenie WHO jest, aby 4-letnie dzieci uczyły się masturbacji to poczułem się jak w internetach w 2015 roku. Przecież to było obalane milion razy.
  • Odpowiedz
  • 1
@Eremites: Mnie też już wrzucił na czarno. To chyba oznacza, że jak mu brakuje argumentów to blokuje dalszą konwersację. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz