Wpis z mikrobloga

Którą formułę odnośnie powrotów wolisz aby miała miejsce w kolejnych edycjach?

• tradycyjne powroty (mniejsze lub większe) 25.4% (67)
  • powrotów nie będzie 8.3% (22)
  • pojedynki (ew. z większym wyborem kogo ratujemy) 66.3% (175)

Oddanych głosów: 264

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krinod: myślę, że produkcja powinna sama wybierać kogo przywrócić. Te pojedynki to tragedia. Ostatni, gdzie odpadł zajebisty migomat a weszła nijaka morticia to pokazał dobitnie
  • Odpowiedz
@Krinod: pojedynki są całkiem spoko, ale oprócz tych pojedynków, powinny być dodatkowo normalne powroty. Tacy Sanderkowie powinni być w tygodniu finałowym, biorąc pod uwagę że produkcja i tak robi manipulacje, to powinien zostać jakimś magicznym sposobem przywrócony 😂
  • Odpowiedz
@Krinod mi szczerze mówiąc te tradycyjne powroty jakoś nigdy nie przeszkadzały za bardzo. Wiadomo jak przywracali taką fitnesiare parę razy, żeby jej jeszcze bardziej psycha siadła to słabo, ale ogólnie powroty dla mnie git. Czasami były mocno zaskakujące i powodowały dymy.
  • Odpowiedz
@TrUsKaWkOwAq: No ale to przecież właśnie produkcja wybrała, że Mateo ma walczyć xD To chyba właśnie sensowniej byłoby, gdyby produkcja nie sugerowała, tylko dyktowała "wybierzcie dwie dziewczyny / dwóch chłopaków / dziewczynę i chłopaka, którzy staną do pojedynku za X i Y"...
  • Odpowiedz
@Krinod: wszystko jest ok z pojedynkami. Osoby, które w nich odpadają i tak mogą wrócić przy innym pojedynku jak np. Kuba. Nie ma co wymyślać i zmieniać, bo jest ok. Uczestnicy i tak miga zmienić typ produkcji.
  • Odpowiedz