Wpis z mikrobloga

Zauważyliście, że tekst na którym wybił się Braun czyli "kondominium" przestał być w ogóle używany zarówno przez łoniakobrodego, jak i jego fanów? Od 2022 porzucił w ogóle używanie tego, bo w tym jakże śmiesznym tekście Rosja jest zrównana z Niemcami i Żydami jako takie samo zło

Czy w ogóle od momentu wybuchu wojny na Ukrainie to braun w JAKIKOLWIEK sposób skrytykował Rosję? W najmniejszy?

#konfederacja #braun #bekazprawakow #polityka
yahoomlody - Zauważyliście, że tekst na którym wybił się Braun czyli "kondominium" pr...

źródło: temp_file6920269003670761110

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Usmiech_Niebios: Przepraszam, przyznaję, że jednak Grzegorz Braun odważył się skrytykować Rosję za jej przedstawienie historii o początku II Wojny Światowej i nawet nie pisał, że to wina żydów i anglosasów. Jak na niego to serio całkiem sporo, także kajam się
  • Odpowiedz
@conamirko: Interesujące. Musiałeś przeczytać więc tę książkę, że zrobiłeś podsumowanie z własnymi cytatami, bowiem nigdzie w Internecie takowych znaleźć nie można w zaawansowanych wynikach szukania odnośnie treści.

Jako troll polityczny, z różowym paskiem jako oznaczenia płci żeńskiej, a odnosząc się do siebie jako osobnika płci męskiej, na pewno byś niczego nie przekręcił, czyż nie?
  • Odpowiedz
@conamirko: Przecież napisałem, że nie mogę znaleźć cytatu pt. "zachodnia agentura" odnośnie treści książki w Internecie. Może to być brak pełnych danych z mojej strony.

Jako, że to ty dajesz stwierdzenie odnośnie cytatu, to znaczy, że jesteś zaznajomiony z pełnią zawartości, więc tobie, jako osobie będącej lepiej poinformowaną i mającą dostęp do treści, łatwiej będzie zapostować coś co zadeklarowałeś, że istnieje, niż mi zapostować coś co ja deklaruję, że nie
  • Odpowiedz