Wpis z mikrobloga

@Sunflower789: Olka też swoje dokłada, ale bardziej stara się podkręcić hejt w kierunki Karoliny.
Trochę też daje spojler ,że szybko się relacja rozpadla -dzien po?
Tylko Karol wrzucił na story jakieś ss rozmow z Ola,że jest ok i bleble żeby złagodzic odbiór Olki po kłótni z Kupa.
Tylko teraz Wojciul uderza w niego i Karoline,a Olka jej dokłada.
Piszą że program i oddzielają gruba kreską go od rzeczywistości,ale tam duży
BlackBacardi - @Sunflower789: Olka też swoje dokłada, ale bardziej stara się podkręci...

źródło: Screenshot_2024-10-23-00-04-13-15_1c337646f29875672b5a61192b9010f9

Pobierz
  • Odpowiedz
@sraka-na-parapecie: czekam z niecierpliwością na tą wielką prawde objawioną o oszustwach Karolków.
Wojciul od kilku odcinków obnosił się ,że wyjawi prawdę o parach programowych,ale i tak chyba wszystko wiemy,że były one w hotelu tylko. Jednak dzisiejszy odcinek chyba podgrzał mu odpływ jak papryczka chilli Migomata 😂😂 no bo jak taki Karol jak może powiedzieć coś ch------o Lordzie Wojculu.
Ok rozbisurmanil się w tym hotelu, wracaj na ziemię, raj się zakończył.
BlackBacardi - @sraka-na-parapecie: czekam z niecierpliwością na tą wielką prawde obj...

źródło: Screenshot_2024-10-23-00-40-37-73_1c337646f29875672b5a61192b9010f9

Pobierz
  • Odpowiedz
@sraka-na-parapecie: a może my przez durna narrację upośledzonego lektora i jednocześnie przez montaż który on nadzoruje - nie widzimy tego o czym mówi Wojtek, tylko widzimy to co szanowny pan lektor chciał nam pokazać...
  • Odpowiedz
@Gazolina: tak mi się wydaje. Z jakiegoś powodu Vifoniarze (nadal mam lekką sympatie do karola) są pokazywani bardzo rzadko sami, w założeniu - święci.
  • Odpowiedz
@BlackBacardi: ja p------e Karolki oszukują a jak Wojciul z Szczulia umawial się ze ją wybierze a Mai nie dawał jasnego sygnału ze jej nie wybierze to był taki w porządku... masakra. Karol powinien to wygrać a myślę że Wojtek jednak jebnie kulą Mai
  • Odpowiedz
@BlackBacardi: @Gazolina patrzciie,jaki matematyk-teoretyk.z tych 24 uczestników laski to większość.Z uczestników z jakimś tram dłuższym stażem,nie-statystów,to tylko opos nie brał udziału w pojedynku,bo odpadł na rr.Oskarek,co ledwo pampersa raz w hotelu zdążył zmienić,już był wyznaczony,a ropuch-teoretyk ,tyle tygodni siedzi,i nie musiał...I jeszcze jedno-raczej większość zdaje sobie sprawę,że w hotelu nagroda za konkurencję zależy od tego,kto wygrywa.Jak wygra ktoś,kto pasuje produkcji,dostaje przywilej,jak ten,co nie-butla szampana na kocyku...( ͠
  • Odpowiedz
Ale macie świadomość, że oni też podkręcają i dopasowują się do nastrojów w hotelu? Tzn jeśli dzisiaj była między nimi napięta atmosfera to na insta też się tak powinni zachowywać i odpowiadać w ten sposób
  • Odpowiedz