Aktywne Wpisy
Tyrande +11
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
_flae +42
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
@Lardor: to w tym roku mozesz jeszcze dwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ziom166: p---------e typowego dzbana za kółkiem
Napisał to typ, który chwilę wcześniej podniecił się „porobieniem” mustanga.
@Lardor a ja stwierdzam fakty, że bawi mnie ten skowyt nt jazdy w Warszawie. Pojeździj trochę w szczycie i wówczas się wypowiadaj, bo póki co to się po prostu musiałeś pomadrzyc i jeszcze ten argument z otworu kloakalnego o kredytach xDDD
W tym momencie wyglądasz na takiego nosaczyka, który nie dostal hipoteki i próbuje podbudować ego. I żeby było jasne mieszkaj gdzie chcesz, w Mińsku Mazowieckim, na Złotej
Komentarz usunięty przez autora