Wpis z mikrobloga

Jak tak patrzę na Sebastiana i jego kandydatkę tą religijną, Anię chyba, to oni są tak do siebie podobni jakby brat z siostrą. Nie mogę się napatrzeć. W każdym razie ona najlepsza, z nią chyba mógłby stworzyć jakiś sensowny związek. I nie wydaje mi się jakaś za bardzo poważna, po prostu jest dorosła a to się akurat w obecnych czasach bardzo chwali, bo mamy teraz plagę braku dojrzałości wśród dorosłych. Tylko jedna zasadnicza kwestia czy on właściwie jest dobrym kandydatem do związku... Tego nie wiem, jest trochę dziwny pedant despota, bardzo ogarnięty, ale właśnie przyzwyczajony do tego, że to on ma rację, on decyduje itd. Nie jestem przekonana do niego
#rolnikszukazony
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@startwhere: Ta religijna kandydatka to Kasia. Też mi się wydaje, że spoko babeczka ale tutaj mogą wyjść zgrzyty - ona jest głęboko wierząca i chyba powaznie podchodzi do swojej wiary, Seba chyba nie bardzo. Podejrzewam, że Kasia może mieć obiekcje przed wspólnymm zamieszkaniem przed ślubem a na tym z kolei bardzo zależy Sebie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz