Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 30
@bArrek @Mirek_Cebula no porter ze średnią na untappd ponad 4.0 z dodatkiem amburany spokojnie mógłby i z 27zł kosztować. Wcześniej byl dostępny tylko w necie i może wybranych skleoach specjalistycznych w zestawach po ponad stówkę
  • Odpowiedz
  • 123
@wacek_1984 no to po kolei: tak, jest nieco bardziej zbalansowane
@Vadzior nigdy nie był w zestawach po ponad stówkę, był w zestawach za ok. 40 w Auchan

Po kilku miesiącach pracy z urzędami i bezpośrednio z producentem, udało się nam ściągnąć sensowne ilości amburany. P--o weszło w sierpniu do stałej oferty. To co na zdjęciu to już pewnie drugi rozlew, wczoraj zatwierdzałem trzeci ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz
  • 0
@marcobolo A nie było na stronie za 129 albo 119 w zestawie jakiś 10-12 piw? Bo ze szkłem też podobno było ale ja nigdy nie spotkałem. Dopiero dziś w auchan taki zestaw ze szkłem zobaczyłem i już miałem w koszyku i dopiero potem oddzielnie na półce zobaczyłem te amburany. Cena mocno zszkokowała, tyle co zwykły w sumie +/-. Wcześniej nigdy nie widziałem a mocno śledzę oferty marketów, a auchan nawet odwiedzam
  • Odpowiedz
@Vadzior

@marcobolo A nie było na stronie za 129 albo 119 w zestawie jakiś 10-12 piw?

Było na ich stronie w zestawie z innymi komesami, po 4 sztuki każdy bodajże. Ze szkłem natomiast widziałem w Biedronce zaraz po premierze.
  • Odpowiedz
@LimboNoir a tak, jeszcze Biedronka koniecznie chciała zestawy ma start. No i był zestaw na www, ale to było 16 piw (narożniki paczki zostawiamy puste, bo są najbardziej narażone, mimo nowych super grubych kartonów)
  • Odpowiedz
  • 1
@LimboNoir: @marcobolo Tak, była biedronka tylko podobno po 2-3 zestawy na sklep przyjeżdżały i prawdopodobnie też nie wszystkie miały bo ludzi na fb pisali, że dopytywali i nie było, w sumie sam też dopytywałem i też nie dorwałem tego zestawu.
  • Odpowiedz