Wpis z mikrobloga

@drte111 przeszkadza wam że jacyś ludzie robią psu urodziny a nie przeszkadza wam że p-----c u sąsiada obok , gfalt na kimś albo to że ktoś żyje w skrajnej biedzie i nie ma mu kto pomoc , żeby was tak drugi człowiek obchodził jak to że ktoś sobie zrobił tort dla psa , to akurat nic nikomu nie szkodzi
Ps jak byłam mała to zrobiłam sobie szaty pastora i wyprawilam myszy
  • Odpowiedz
@czujeblusadoanusa

@drte111 ktos se zrobil urodziny dla psa a ty sie p------------z xD ty to dopiero dziwny stan umyslu xD no ale wiem, to teraz modne na wykopie wiec chcesz isc z duchem czasu i byc trendi ( ͡º ͜ʖ͡º)

Pomijając że pewnie zrobili to na uciechę dziecku które pewnie tego psa kocha , ale skąd przecietny chłop z wykopu ma wiedzieć jak wygląda normalne
  • Odpowiedz
@Linnior88 jest takie powiedzenie, ze ludzie brudni czesto myja rece. Zazwyczaj jest tak, ze jesli ktos nie moze/nie chce badz nie potrafi zmienic czegos w swoim zyciu to chce zmieniac otoczenie. Ludzie ktorzy sie wszystkiego czepiaja i we wszystkim widza problem tak na prawde maja problem z samym soba ale latwiej im to zagluszac skupiajac sie na innych. Taka prawda...
  • Odpowiedz