Wpis z mikrobloga

@maczeta31: Od magdalenki tak wbijają. Nawet jak jesteś dealerem z pipidówki dolnej 3k mieszkańców, posiadającym kilo zioła to wbijają jakbyś był szefem Pruszkowa xD.

Dla mnie spoko, bezpieczeństwa nigdy dość.
  • Odpowiedz
@steel-wot

@trx87: Kochany, żebyś ty skończył takie szkoły jak ja, byś zakończył przecinkiem po "dziwnego" i rozpoczął "pewnie" z dużej litery. Nie każdy bandyta to analfabeta :)

Skąd ty się chłopie urwałeś xD. Poukończyłeś nie wiadomo jakie szkoły, a nie masz na tyle ogłady, że nie wiesz, iż pisząc komentarze tego typu wychodzisz po prostu na idiotę? Tu nie ma twoich kolegów sebków, którym zaimponowałoby takie gadanie.
  • Odpowiedz
@Oastry: skonfiskowano mienie o wartości 140mln zł. Kurde ale grubo ten budda poleciał. W tym 77mln zł samej gotówki na kontach bankowych. Ciekawe ile to faktyczne wpłaty na loterie, a ile jakiś lewy hajs.
  • Odpowiedz
@Oastry Super reklama Hotelu Warszawa. Dziwnym trafem tam zawsze się znajdowali tacy ludzie. Często bywał tam Palikot, i wielu innych tego typu „biznesmenów” pamiętam że w czasie covidu byli normalnie otwarcie tylko dla takich właśnie „znajomych” (wiem bo pracowałem)
  • Odpowiedz
Chłopa jakby szli co najmniej do gościa uzbrojonego w cięzki sprzęt i amunicje kasetową a tu zwykły dzieciak 98

wyglada jakby Escobara mieli zatrzymać xD nie wiem po co tracić kasę na taką pokazówkę gdzie starczyloby dwóch policjantów

@maczeta31:

@rzeznikmax: to nie na niego - bali się jego fanów. Że wiesz, wyskoczą z obronie Buddy zza meblościanki czy coś
  • Odpowiedz
zatrzymali gościa co przewalił setki milionów. A gdyby miał b--ń przy sobie? Lepiej dmuchać na zimne. A bandziora traktować jak bandziora

@markus666: Jakby miał b--ń przy sobie to pewnie z akcji wróciłoby o kilku policjantów mniej, tak jak to miało miejsce kilka lat temu, kiedy to jakiś typ od bankomatów puścił serię z kałacha w tego typu komandosów.
  • Odpowiedz
wyglada jakby Escobara mieli zatrzymać xD nie wiem po co tracić kasę na taką pokazówkę gdzie starczyloby dwóch policjantów

@maczeta31: Dla nich to jak trening, a wjazd do hotelu jest jednym z ważniejszych scenariuszy do przećwiczenia. Od znajomości układu hotelu, zabezpieczenia żeby nikt z obsługi nie dał klientowi znać, że po niego przyszli, zabezpieczenie piętra żeby nikt postronny się nie wpieprzał, zdecydowany wjazd do pokoju, aż po przeszukanie i zabezpieczenie
  • Odpowiedz