Aktywne Wpisy
heksengerg +1078
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
iforgotmypass_ +13
Jakie jest wasze najdroższe "ups" w życiu? ja kiedyś wymieniając uszczelkę przy kolektorze dolotowym (saab 9-3) urwałem śrubę w głowicy. Potem złamał mi się wykrętak przy wykręcaniu. A potem to już się jeden wielki bajzel zrobił. Z racji tego, że i tak w planie było d-------e mocy, to zdecydowałem się na kupno nowej głowicy po regeneracji xD
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
Jak wszystko pójdzie dobrze, z adopcji niebawem pod mój dach zawitaja dwa ogonki dumbo
pierwszy stalowoszary rex
drugi standard buro-brązowy
tylko jeden?:P
@Roballo:
Moje też nie bardzo lubią, ale wystarczy wystawić ręke to same wchodzą więc kłopot łapania odpada;p
Pozdrawiam
u mnie to tylko jeden fuczy i tylko w jednej sytuacji. upodobał sobie schodzić za łóżko i pleść gniazdo wśród wiązki kabli od internetu i telefonu wychodzacych ze sciany;p jak go po raz 5 ty wyciągam to już zaczyna fukać i fochy stroić, że mu nie pozwalam tam wchodzić;p A jak juz focha strzeli to lepiej odrazu do klatki wsadzić, gdzie go nie odłoże chociażby na drugim koncu mieszkania
aa z tego też powodu, kupiłem im wczoraj w liroyu rure kanalizacyjna i dwa kolanka, radoche maja niesamowita;p
Ten szary to american blue:p
No ladne sa, mam nadzieje ze uda sie zaadoptowac