Wpis z mikrobloga

Zauważyłam, że boty zaczynają wprowadzać ,,Tusk zdziwienia”, zamiast ,,ziobro zdziwienia”

Może czas na małe przypomnienie, ziobro pierwszy raz zerem został nazwany ponad 20 lat temu i jest tak nazywany konsekwentnie do dzisiaj, to jest już taka historyczna tradycja którą należy uszanować i choćbyście się zesrali to tego nie zmienicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://youtu.be/Kthy122fF8E?si=BcXjb-OsHAyS9kO0

#polityka
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Retiarius_oma
Ale tu nie chodzi o Tuska tylko o zdjęcie z Ziobry przydomka Zero, na który to przydomek solidnie zasłużył. Wy, pisowskie miernoty I mendy, na Tuska wymyśliliście już dziesiątki przydomków, poczynając od rudego, ryżego na ruskim i niemieckim agencie kończąc. A teraz i tego wam mało i próbujecie wybielić prawdziwe zero.
  • Odpowiedz
Zauważyłam, że boty zaczynają wprowadzać ,,Tusk zdziwienia”, zamiast ,,ziobro zdziwienia”

@Hopsa: dla mnie to tylko kolejny dowód na to, że sami nic nie potrafią wymyślić nic co się przyjmie
  • Odpowiedz
@Retiarius_oma:

kolejny politruk. Jakie wy, żadne my. Zamilcz bocie.

Ale to ty byłeś pierwszy do wypowiadania się w kwestiach politycznych i wzięcia w obronę Ziobry. A ja dokładnie ci wytłumaczyłem dlaczego twój wpis jedzie pisowską propagandą na kilometr. Nawet nie zadałeś sobie trudu przeczytać już nie mówiąc o próbie zrozumienia. Jedyne co potrafiłeś to zastosować pisioryzm.
janekplaskacz - @Retiarius_oma: 
kolejny politruk. Jakie wy, żadne my. Zamilcz bocie....

źródło: pisioryzm

Pobierz
  • Odpowiedz
@Hopsa: niestety prawak, a szczególnie pisowiec nic swojego nie wymyśli. Gwóźdź w mózgu skutecznie ogranicza kreatywne myślenie. Każdy meme musi być ukradziony tak jak setki miliony z budżetu na własne wydatki
  • Odpowiedz