Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +33
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

lubie-sernik +93
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz

@mirko_anonim: Raczej dlatego że jest za mało atrakcyjna dla lepiej wyglądających facetów.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Zero luzu
A jak nie wyjdzie i stwierdzisz że to nie to to słyszysz "a dlaczego? A co nie podobam ci się?"
Tak jakby wyjście na randkę oznaczało od razu związek xD
@AlienFromWenus:
Jak ktoś ma na koncie na tyle dużo relacji, że nie potrafi kolejnego partnera traktować poważnie tylko jak rekwizyt to da się.
Lepiej być ładnym niż brzydkim mimo wszystko, ale jedną z wad bycia atrakcyjnym jest to, że przez efekt aureoli potencjalni partnerzy budują wyidealizowany przez siebie obraz Twojej osoby.
Wyidealizowany w kierunku jaki im się podoba, często nie mający nic wspólnego z rzeczywistością, co z czasem prowadzi do rozczarowania.
@Atreyu:
I choćby facet był najpiękniejszy i najbogatszy, najmilszy i najczulszy, to takie coś odrzuca bardziej niż smród niemytej pachy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
Dla facetów tak, ale mężczyznę i tak sobie wybierze, jakiego będzie chciała.