Wpis z mikrobloga

@AlienFromWenus: ale na etapie poznawania jest wtedy taka presja której nie lubię. Okej ważne żeby się sobie nawzajem podobać, ale jak to dziewczyna wysyła mi ściany tekstu, albo to ona wyciąga na pierwszą i kolejne randki - to po co się starać? Miałem tak parę razy że widziałem że podobam się na tyle że dziewczyna przekracza dla mnie granice która ma zazwyczaj i to wcale nie jest jakieś super atrakcyjne.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
odpowiedzialny-przewodnik-57: Zgadzam sie z toba, bo widze czesto jak laski zachowuja sie w stosunku do chadow i przystojniakow. Nasralby w gacie a ona powiedzialaby ze czadowy performance. Dla mnie byloby to bardzo odpychajace. Natomiast i tak wolalbym czuc to pozadanie kobiet na sobie i wybrac sobie jakas normalna niz byc srednim i czuc sie jakbym nie istniak dla kobiet

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
@Atreyu: no właśnie te znajomości z portali randkowych z góry są nasiąknięte taką presją
Zero luzu
A jak nie wyjdzie i stwierdzisz że to nie to to słyszysz "a dlaczego? A co nie podobam ci się?"
Tak jakby wyjście na randkę oznaczało od razu związek xD
  • Odpowiedz
ale nie da się z kimś być tylko dlatego że jest ładny xD

@AlienFromWenus:
Jak ktoś ma na koncie na tyle dużo relacji, że nie potrafi kolejnego partnera traktować poważnie tylko jak rekwizyt to da się.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Lepiej być ładnym niż brzydkim mimo wszystko, ale jedną z wad bycia atrakcyjnym jest to, że przez efekt aureoli potencjalni partnerzy budują wyidealizowany przez siebie obraz Twojej osoby.
Wyidealizowany w kierunku jaki im się podoba, często nie mający nic wspólnego z rzeczywistością, co z czasem prowadzi do rozczarowania.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: randkowanie z punktu widzenia zwykłego faceta i zwykłej kobiety trochę się różni. Przeciętny facet nie ma za dużo atencji więc ma dużą presję, przeciętna kobieta ma dużą atencję, ale głównie od gości co chcą zaliczyć nawet jak będą udawać początkowo miłych. Randkowanie z punktu widzenia atrakcyjnego faceta, to trochę easy mode (jak miałem tindera to nabiłem jakoś 3k matchy dość szybko) ale to się kończyło tym że na randki
  • Odpowiedz
Parę razy usłyszałem że ten brak presji to właśnie coś nietypowego i fajnego - w tym od obecnej partnerki gdzie dowiedziałem się że jej były po paru pierwszych randkach chciał już wynająć wspólne mieszkanie i opłacić jej studia

@Atreyu:

I choćby facet był najpiękniejszy i najbogatszy, najmilszy i najczulszy, to takie coś odrzuca bardziej niż smród niemytej pachy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
  • Odpowiedz