Wpis z mikrobloga

Od jutra zaczynam swój eksperyment. Nie będę pił ani jadł przez 10 dni. Zacznę od północy 00:00 09.10 i skończę o północy 19.10. Dziś o 22:00 zjem ostatni posiłek.
Codziennie około 22:00 będę przedstawiał postępy z eksperymentu. Jeśli ktoś jest zainteresowany może dać plusa to go oznacze.

Oznacze różne tagi zeby trafić do jak największej ilości zainteresowanych

#woda #jedzenie #restauracje #famemma #przegryw #wojna #izrael #rosja #challenge #ukraina
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Zjadłem wlasnie ostatnie jedzenie dzisiaj. Jutro zacznę relacjonować, jednak ciekawiej może być dopiero po 3 dniach
  • Odpowiedz
  • 5
Przepraszam ze tak długo, ale wczoraj miałem dużo pracy i usnąłem wiec nie napisałem z pierwszego dnia.
Jak mówilem w pierwszy dzień nie było nic ciekawego. Wstałem o 8 i zacząłem pracę o 10. Pracuje zdalnie wiec nie musiałem tak naprawdę wstawać z łózka. Wiekszość dnia przepracowałem na laptopie a następnie poszedłem na krótki spacer a następnie wrócilem do pracy. Robiłem już testowe dni wiec pierwszy dzień bez picia i jedzenia nie
  • Odpowiedz
  • 5
Dzień drugi (znów troche z opoznieniem) Dzisiaj dzień jak codzień. Wstalem dziś o 12 bo pracę zaczynałem później. Kolejny dzień bez jedzenia i bez picia. Nie czułem jakiś skutków ubocznych, wieczorem troche suchość w ustach ale to idzie przezyć. Kolor sików zrobił się troche źółty (zauwazylem to wiec podaje jako śmieszną ciekawostkę bo zazwyczaj mam białe). Dziś jak wczoraj miałem prace zdalną, wiec przesiedziałem do 17 przy biurko (wstalem w koncu łóżka).
  • Odpowiedz
  • 7
Dzień 3 bez jedzenia i picia. Ponownie z opóźnieniem. Dziś oznaczę plusujących tak jak zapowiadałem. Wczoraj troche gorzej się czułem niz w poprzednich dniach. Wstalem jakoś o 12. Nie musiałem wczoraj pracować wiec obudziłem się samoistnie. Po 3 dniach jedyne negatywne skutki jakie odczuwam to senność większą niż zazwyczaj, suchość w ustach oraz inny kolor sików (bardzo zółty, zazwyczaj mam biały). Po 3 dniach czuję lekkie osłabienie w porównaniu do standardowego dnia
  • Odpowiedz