Wpis z mikrobloga

Nie no akurat przypadkowo taki model się trafił, co ty gadasz jakie programowanie społeczne, po prostu mieliśmy białą modelkę i modela murzyna. Spisek? Gościu co ty gadasz, żaden spisek, to rozkład normalny społeczeństwa tak wygląda. Dlaczego nie murzynka i biały? Nie wiem pewnie czarna modelka gdzieś wyjechała i nikogo nie znaleźli, wiesz jak to jest w tej branży.
#przypadkowymurzyn #bekazlewactwa
spinel - Nie no akurat przypadkowo taki model się trafił, co ty gadasz jakie programo...

źródło: temp_file8684948302670463599

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 412
Gościu, nie wmówisz mi że to żydowski spisek. Prawdopodobieństwo wylosowania takiej kombinacji w czterech zdjęciach z mieszanymi parami biało czarnymi na dzisiejszej stronie Zalando (Azjatów i mulatów pomijam) to 6,25% więc jak widzisz to matematycznie możliwe, żadna ustawka, normalny przypadek
spinel - Gościu, nie wmówisz mi że to żydowski spisek. Prawdopodobieństwo wylosowania...

źródło: temp_file2768653388278639919

Pobierz
  • Odpowiedz
@spinel: ale ja tobie i podobnym odklejeńcom wspólczuje, gość myśli że odkrył giga żydowski spisek dzieki liczeniu murzynów na zalando XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
ale ja tobie i podobnym odklejeńcom wspólczuje, gość myśli że odkrył giga żydowski spisek dzieki liczeniu murzynów na zalando

@deziom: Może nie żydowski, ale moim zdaniem to całkiem sensowne, że europejski biznes i europejskie elity chcą, żeby na skali atrakcyjności murzyni, którzy są na samym końcu w większości krajów- byli postrzegani bardziej pozytywnie. Przemysł i usługi potrzebują tanich pracowników. Zaś oni potrzebują jakiegoś zainteresowania ze strony kobiet, bo inaczej to
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@goodlife1
Pierwsze zdjęcie - mulatka. Może być równie dobrze nawet z Turcji. Albo rdzenna Amerykanka.
Drugie - czy to wygląda jak mieszana para? Czy są blisko siebie?
Trzecie - też nie nazwałbym tego parą, chyba że zmieniła się definicja
  • Odpowiedz
  • 30
Mordo po prostu na czarnym facecie i na białej kobiecie lepiej widać kontrast kolorów co pozwala uwydatnić barwy ubrań. A czemu nie na czarnej kobiecie i białym facecie? Po prostu takich aktorów trafili mordo, 50 razy z rzędu
  • Odpowiedz