Wpis z mikrobloga

@LostHoldenCaulfield Nie stlumisz tego, to naturalny odruch ludzki - tak zostaliśmy zaprogramowani.

Możesz się tylko przyzwyczaić do samotnosci, nauczyć się żyć z tym bólem. Ale nie pogodzisz się z nim nigdy, zawsze będziesz czuł to kłucie w sercu mniejsze bądź większe...

Czuje to samo co Ty ()
  • Odpowiedz
@bulbulator90: dzięki za przytul. Problemem jest to, że to jest prawie codziennie. Nie chce się iść do pracy, filmu obejrzeć. To wszechogarniające uczucie, że w wieku 35 lat już wiesz, że z------ś życie.

Nie ma sensu gadać z kobietami, bo zawsze jest to samo. Nigdy praktycznie żadna mnie nie chciała. Zawsze czułem się jak odpad dla nich.
  • Odpowiedz
@kamilla_123: o jak miło :) 1 kwestia to wygląd. Nie to, żebym był jakiś ohydny na szczęście, niektórzy podejrzewam mają gorzej, no, ale poniżej średniej. 2. Brak pewności siebie. Kobiety lubią silnych psychicznie mężczyzn. 3. Poglądy. Chciałbym mieć trad wife. Prawdopodobnie znajdzie się coś jeszcze czego chyba nie jestem świadomy.

Czytałaś może?
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: Czytałam dawno temu i to w oryginale po angielsku. Myślałam że się zabije na koniec, ale nie…
Punkt nr 1. To nie ma aż takiego znaczenia
Punkt nr 2 To da się zmienić, ale być może Twoi rodzice popełnili jakieś błędy wychowawcze, że tak nie wierzysz w siebie. Wszyscy gadają, że najpierw trzeba polubić siebie, żeby inni Cię polubili, ale jest dokładnie odwrotnie, bo kto niby by siebie nie
  • Odpowiedz
@kamilla_123: Jesteś bardzo miła, rzadko można coś takiego usłyszeć od drugiego człowieka ()

Ja się wychowałem z matką toksyczką więc wiadomo. Dlatego też bardzo chciałbym adoptować dziecko kiedyś i dać mu to, czego sam nigdy nie miałem m.in.nauczanie w kochającym domu z dala od tej toksyczności w szkole. Biologicznych dzieci nie chcę.

Na Zachodzie kobiety zaczynają same odrzucać feminizm całkowicie. Myślę, że dojdzie to
  • Odpowiedz