Aktywne Wpisy
jmuhha +25
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
mk321 +192
#netflix #lgbt #lewactwo #the100
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
#blackpill #przegryw #samotnosc #depresja #pytanie #damskiprzegryw #szarpankizzyciem
A jak masz problem to czemu nie iść na terapię jakaś
A jak nie chcesz terapię to po prostu jakieś zajęcia zespołowe
Możesz się tylko przyzwyczaić do samotnosci, nauczyć się żyć z tym bólem. Ale nie pogodzisz się z nim nigdy, zawsze będziesz czuł to kłucie w sercu mniejsze bądź większe...
Czuje to samo co Ty (づ•﹏•)づ
Nie ma sensu gadać z kobietami, bo zawsze jest to samo. Nigdy praktycznie żadna mnie nie chciała. Zawsze czułem się jak odpad dla nich.
Trzeba sobie na resztę zycia znaleźć jakiś cope, byle nieszkodliwy - żadne d---i czy a-----l, ale nie wiem co..
Czytałaś może?
Punkt nr 1. To nie ma aż takiego znaczenia
Punkt nr 2 To da się zmienić, ale być może Twoi rodzice popełnili jakieś błędy wychowawcze, że tak nie wierzysz w siebie. Wszyscy gadają, że najpierw trzeba polubić siebie, żeby inni Cię polubili, ale jest dokładnie odwrotnie, bo kto niby by siebie nie
Ja się wychowałem z matką toksyczką więc wiadomo. Dlatego też bardzo chciałbym adoptować dziecko kiedyś i dać mu to, czego sam nigdy nie miałem m.in.nauczanie w kochającym domu z dala od tej toksyczności w szkole. Biologicznych dzieci nie chcę.
Na Zachodzie kobiety zaczynają same odrzucać feminizm całkowicie. Myślę, że dojdzie to