@kureci_paratko: Krewetki na żywo zalane sosem z papryki i alkoholu (mówimy o tym na filmie, w następnym odcinku pokażemy jak wygląda konsumpcja) Pokazałem na wyroku zdjęcie tego była wykopki się rozsierdziły! wpis wszedł na główna, potem zrobili go 18+, kilkadziesiąt tysięcy hejt plusów, kilkanaście stron komentarzy, na końcu wykopki donosiły do organizacji ochrony zwierząt itd, xD
@kuroszczur spamowanie nie ma sensu. Wideo ciekawe. Szczególnie dla młodszych i starszych widzów. Oczekiwałem coś innego, ale większość tych rzeczy "próbowałem" w Europie ;)
@kureci_paratko: krewetki na żywo zalane sosem z papryki i alkoholu,
była taka imba na wykopie że hej! wpis wszedł na główna, potem zrobili go 18+, kilkadziesiąt tysięcy hejt plusów, kilkanaście stron komentarzy, na końcu wykopki donosiły do organizacji ochrony zwierząt itd, xD
Czyli norma. Przynajmniej ty wybroniles swoje konto ;) Dzięki za odpowiedź! Jak ci "smakują" ostrygi? Tego nie da się jeść, a raczej... ssać. Niestety w niektórych
@LuckyStrike ja raczej preferuje raczej coś co się nie rusza na talerzu. Z wiekiem mnie nawet małże, ostrygi czy żaby zaczynają odrzucać. Pomimo, że to wcześniej jadłem. Tak samo jak ślimaki, które z masłem i pietruszką, były bardzo smaczne.
Ps. Grillowane to się nie liczy. Myślałem o świeżych albo marynowanych. Dużo osób obrzydzają chociażby przepyszne ośmiorniczki czy kalmary. Co do ostryg to chyba mówimy o czymś innym. Ja z reguły spotykałem
@LuckyStrike dla mnie przegięciem było zachwycanie się wyssanymi ślimakam z muszli. większość pomyśli że to Azja, ale jednak to europejskie specjały. ;)
@LuckyStrike mnie uczyli, że trzeba je trzymać dwa dni by się wyproznily. No ale to osoby zajmujące się tym specyficznym... daniem. Nie chcę wiedzieć co jadłem. ;) jesteśmy w podobnym wieku, więc pewnie sporo młodych ludzi zaskoczy, że jedliśmy raki. Raki które się łapało na siatkę czy na sznurek w polskich jeziorach. Teraz cenę takiego "przysmaku" pozostawię bez komentarzu.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
Pokazałem na wyroku zdjęcie tego była wykopki się rozsierdziły! wpis wszedł na główna, potem zrobili go 18+, kilkadziesiąt tysięcy hejt plusów, kilkanaście stron komentarzy, na końcu wykopki donosiły do organizacji ochrony zwierząt itd, xD
Czyli norma. Przynajmniej ty wybroniles swoje konto ;)
Dzięki za odpowiedź! Jak ci "smakują" ostrygi? Tego nie da się jeść, a raczej... ssać. Niestety w niektórych
https://wykop.pl/wpis/55745517/te-krewetki-sa-nadal-zywe-wlasnie-dogorywaja-w-alk
lubie ostrygi ale z grilla z dodatkiem czosnku i ostrej papryczki
Ps. Grillowane to się nie liczy. Myślałem o świeżych albo marynowanych. Dużo osób obrzydzają chociażby przepyszne ośmiorniczki czy kalmary. Co do ostryg to chyba mówimy o czymś innym. Ja z reguły spotykałem
akcja od 14 minuty:
Komentarz usunięty przez autora Wpisu