Wpis z mikrobloga

Jak wasz syn kopnie kogoś w głowę, z zamiarem zrobienia trwałego uszczerbku na zdrowiu, to też wynajmujecie salę do tańczenia i organizujecie potańcówkę dla najbliższych?
#famemma
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@WhiskeyIHaze: Wiadomo jak ktoś przytacza wątki i cytuje punktując nieścisłości, to za mało by stwierdzić o choroszczy. Ale jak ktoś inny mówi tak, bo tak, to już jest wystarczające by to stwierdzić. Widzisz jak cenna była moja rada, byś czytał swoje komentarze przed opublikowaniem? Rada ta ciągle się sprawdza.
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: Jak zwykle brak logiki. Skaczesz z wątku na wątek. Jednych rzeczy się przyczepiasz, inne zupełnie pomijasz. Teraz do repertuaru dorzuciłeś powtarzanie wcześniejszych swoich komentarzy. Choroszcz.
  • Odpowiedz
@hospes: majac za syna/kuzyna/wnuka/wujka/CIOTECZNEGO taką kompromitację prawilniaka, fajtera do ostatniej kropli krwi i ulicznika to przecież taki wstyd ze trzeba mieć jakąś odskocznię w postaci rodzinnej potańcówki. Rodzina musi odreagować. Uważaj jak tańczysz bo życiowy parkiet po murzynie bywa śliski
  • Odpowiedz
@hospes: @WhiskeyIHaze

Fajna wymiana zdań prawie jak na konferencji patologicznych gal :D

Przypomnę tylko, że Natan po komendzie stop sfaulował pierwszy Denisa, kopiąc go w trakcie gdy sędzia zdejmował Denisa z Natana.
Tak czy siak dwóch farmazonów jeden głupszy od drugiego, żadnego nie lubię, ale rozrywka i śmiechy przednie :D
  • Odpowiedz
@Erwos: na konferencji to by wyłapał listwę i poszedł spać xd dla mnie najważniejsze, że przyznał mi rację - to nie była impreza zorganizowana specjalnie na te okazję a właśnie to chciałem mu od początku przekazać.
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: Jak zwykle brak logiki. Skaczesz z wątku na wątek. Jednych rzeczy się przyczepiasz, inne zupełnie pomijasz. Powtarzasz wcześniejsze swoje komentarze. Teraz wmawiasz sam sobie, że ktoś coś ci przyznał. Choroszcz.
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: Jak zwykle brak logiki. Skaczesz z wątku na wątek. Jednych rzeczy się przyczepiasz, inne zupełnie pomijasz. Powtarzasz wcześniejsze swoje komentarze. Wmawiasz sam sobie, że ktoś coś ci przyznał. Teraz zaczynasz na nowo wątek, który już omawialiśmy. Choroszcz.
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: Jak zwykle brak logiki. Skaczesz z wątku na wątek. Jednych rzeczy się przyczepiasz, inne zupełnie pomijasz. Powtarzasz wcześniejsze swoje komentarze. WMAWIASZ SAM SOBIE, ŻE KTOŚ COŚ CI PRZYZNAŁ. Zaczynasz na nowo wątek, który już omawialiśmy. Choroszcz.

To jest 7 komentarz, który pokazuje ci, że nie nawiązujesz normalnej rozmowy i tylko kręcisz się w kółko. Od teraz każdy twój nowy komentarz, który nie będzie wnosić nic nowego, będzie przeze mnie
  • Odpowiedz