Wpis z mikrobloga

Sanderka nawet jak płacze jest urocza. Do tego jest inteligentna, opanowana, czuje pismo nosem, nie jest naiwna ani infantylna. Umie jasno i logicznie uzasadniać swoje racje. Jestem nią zauroczony jeśli chodzi o osobowość plus do tego jest ładną kobietą.

#hotelparadise
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Do tego jest inteligentna, opanowana, czuje pismo nosem, nie jest naiwna

@Fajlip1111: CO??

Przyznaję, że potrafi być urocza.

Ale wyparliście z pamięci, że ona - trudno mi to inaczej określić - dała d--y Matiemu pierwszy raz po tym, jak on jej po pijaku naubliżał, a potem łaził po pokoju wkurzony i hałasował? I to ma być inteligencja i brak naiwności?
  • Odpowiedz
@BigShow: oj już bez przesady, no może się jej spodobał? coś poczuła? są to dorośli ludzie, nic złego nie zrobiła i koniec kropka.
ludzie nie raz na pierwszej randce czują takie emocje, że idą ze sobą do łóżka, a ich związki są na lata.
NIC ZŁEGO NIE ZROBIŁA
  • Odpowiedz
  • 24
@BigShow: bigszolie, to są dorośli ludzie, single, podlani alkoholem i upojeni faktem że sobie siedzą w spoko willi w tropikach - co w tym złego? Laski to robią codziennie w każdym dużym mieście w Polsce. O ile nikt nikomu z tego powodu nie niszczy życia, to po prostu tak jest ¯\(ツ)/¯

Edit: I oczywiście wzruszający fakt, że obrywa się tylko dziewczynie. Sama sobie uprawiala s--s nie?
  • Odpowiedz
@karolinka6: @Vade Ja nie napisałem, że uprawianie seksu to coś złego, uważam przeciwnie. Natomiast w kontekście tamtej sytuacji określenia, że nie jest naiwna i jest inteligentna, to zupełnie nie pasują do takiego zachowania. Robicie tu ze mnie jakiegoś świętoszka i tłumaczycie, że ludzie uprawiają s--s, jakbym miał coś przeciwko temu - jestem za seksem w każdej ilości jaka interesuje dorosłych ludzi, seksshopy to dla mnie i partnerek kopalnia nowych
  • Odpowiedz
współczuję światopoglądu

@Fajlip1111: Proszę się nie angażować emocjonalnie współczuciem, żeby później nie było płaczu niczym zaangażowana emocjonalnie Sanderka, bo mój światopogląd to (bezpieczny) s--s to zdrowie i nie widzę w nim nic złego. Natomiast gdyby ktoś mi się w sypialni po pijaku chamsko i specjalnie tłukł po nocy, to musiałby ją opuścić.
  • Odpowiedz
@BigShow: ale w takim programie, zauroczona, śpiąca co noc przytulona do faceta, który się jej podoba? Wiesz, ja się z Tobą zgadzam, że łatwo tak powiedzieć z boku, że “ooo ona z chamem, to sama sobie winna”. Ale w czasie jak byli w hotelu, to pewnie wszystkie dymy Mateusza pokazali w odcinku (bo to się dobrze ogląda), ale całą resztę dnia z nią spędzał miło, rozmawiał i budował relacje. Trudno
  • Odpowiedz
Trudno trochę się dziwić, że się ktoś może zauroczyć w takiej sytuacji, przynajmniej ja to tak widzę. Bycie takim nieomylnym z fotela, to wiesz ile jest warte.

@Vade: Zgoda, ale ja tu nie podważam przecież tego, że nie można się zauroczyć, a ta "nieomylność z fotela" to jest moja reakcja na takie zachowanie, czyli specjalne hałasy w nocy, która byłaby gniewem.

No i sam napisałeś o “dawaniu d--y”, jakby ona była w tej sytuacji jakkolwiek gorsza od Mateusza () jak ktoś wyżej
  • Odpowiedz
do kościółka się pomodlić , a nie tu wysrywy

@MalaLu: Pudło. Ale tej wykazywanej przez statystykę wyższej inteligencji wśród ateistów, to na co dzień poza utytułowanymi naukowcami za bardzo nie widzę, odkąd sam zostałem ateistą.
  • Odpowiedz
@BigShow: ja jestem agnostykiem .. a komentarz nie dotyczył wiary, bo ta jest indywidualną sprawą każdego - był wydawało mi się jasną odpowiedzią na twoje "rozważania", wręcz przytykiem. Inteligentny człowiek by złapał kontekst. Niby ateista a jednak kościółkowy.
  • Odpowiedz