Aktywne Wpisy

mickpl +960
Dorosłość to jest wtedy kiedy uświadamiasz sobie, że ten kraj to jeden, wielki korupcyjny układ dziadów, które poustawiały się w latach 90. i na początku 00. Dosłownie wszystko jest tu robione pod ich doraźny interes, a po nich choćby potop XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci

mickpl +803
"Zespół Programowania Prac Rzadu odrzucił wniosek o wpisanie do wykazu projektu dopłat do kredytów Pierwsze Klucze."
Makao i po makale.
Czekam na kolejny rebranding XD
#nieruchomosci
Makao i po makale.
Czekam na kolejny rebranding XD
#nieruchomosci
#hotelparadise
@Fajlip1111: CO??
Przyznaję, że potrafi być urocza.
Ale wyparliście z pamięci, że ona - trudno mi to inaczej określić - dała d--y Matiemu pierwszy raz po tym, jak on jej po pijaku naubliżał, a potem łaził po pokoju wkurzony i hałasował? I to ma być inteligencja i brak naiwności?
ludzie nie raz na pierwszej randce czują takie emocje, że idą ze sobą do łóżka, a ich związki są na lata.
NIC ZŁEGO NIE ZROBIŁA
Edit: I oczywiście wzruszający fakt, że obrywa się tylko dziewczynie. Sama sobie uprawiala s--s nie?
Zawsze wina panny. A że spawacz to uj i reszta dziada to już spoko.
to może on dał d--y jej ?
A od tego wyrażenia aż mnie na wymioty zbiera, serio
@Fajlip1111: Proszę się nie angażować emocjonalnie współczuciem, żeby później nie było płaczu niczym zaangażowana emocjonalnie Sanderka, bo mój światopogląd to (bezpieczny) s--s to zdrowie i nie widzę w nim nic złego. Natomiast gdyby ktoś mi się w sypialni po pijaku chamsko i specjalnie tłukł po nocy, to musiałby ją opuścić.
@Vade: Zgoda, ale ja tu nie podważam przecież tego, że nie można się zauroczyć, a ta "nieomylność z fotela" to jest moja reakcja na takie zachowanie, czyli specjalne hałasy w nocy, która byłaby gniewem.
@MalaLu: Pudło. Ale tej wykazywanej przez statystykę wyższej inteligencji wśród ateistów, to na co dzień poza utytułowanymi naukowcami za bardzo nie widzę, odkąd sam zostałem ateistą.