Wpis z mikrobloga

Czy tylko mnie zastanawia dlaczego najbardziej s---------i ludzie ever wstawiają najbardziej ckliwe rzeczy na Facebooka ? Już któryś raz dosłownie widzę jak największą żmija i manipulator wstawia cytaciki na fb typu "ale mam dobre serduszko ludzie niedobrzy "
Mam wrażenie ze im ktoś gorszy jest tym z większym natężeniem stara się udawać taka / takiego udochowioną
Nigdy nie widziałam żeby takie coś wstawialy naprawdę fajne dobre osoby tylko zawsze takie szuje
Ja mam alergię na to jak ktoś z siebie robi takiego dobrego na pokaz bo takie osoby robią to tylko pod oklaski
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@makgyvergaleriapl no dla mnie to chore , że np 2 baby ode mnie z pracy które dosłownie szły po trupach do celu kradły wstawiają takie ckliwe cytaty na temat dobroci albo na pokaz udają że im szkoda dzieci zwierząt a prywatnie jak je się pozna to normalnie demony i patrzą żeby tylko im dobrze było
  • Odpowiedz
  • 0
@makgyvergaleriapl to prawa ale ja np nigdy nie mówiłam że jestem dobra , że jestem perfekcyjna, jestem tylko człowiekiem i też popełniam błędy ale przeraża mnie cynizm że ktoś najpierw kogoś skrzywdzi a później wstawia cytaty jak ludzie są źli i krzywdzą , mi to rozwala mózg takie myślenie
Ja bym nigdy nie smiala mówić o sobie że jestem taka "wspaniała " bo nie jestem
A są takie osoby co próbuja
  • Odpowiedz