Aktywne Wpisy
mickpl +164
Nie wierzę, że Donatan zgromadził 180 mieszkań. Gość jest takim pozerem, że ja nie XD To raz. A dwa, że od razu kojarzy mi się jego "diamentowa płyta" zdobyta w ten sposób, że chyba dodawano ją do skarpetek czy coś takiego. W każdym razie tede jej nie uznał i oddał swoją "nagrodę" randomowi z publiczności.
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
N331 +162
Wieczorek: To ja tego nie zrobiłem.
Donek: A kto ministrem k---a jest?!
Wieczorek: Mówiłem, że ja tego nie nie chcę ten!
Donek: A kto decydował w konkursie?
Wieczorek: Gdula, bo powiedział tak ja mówię...
Donek: A z jakiej racji k---a dajecie decydować wiceministrowi, ile razy tłumaczyłem, jest ministrem k---a Ty i żaden c--j nie ma bez mojej wiedzy zmieniać prezesów.
Wieczorek: Panie premierze ja powiedziałem tak "to Pan premier mi nie kazał nik nik nikomu decydować" a Gdula wyjął wynik finansowy IDEAS NCBiR za 2023 i stratę 28 mln ...
Donek: Jaki wynik finansowy? To trzeba było k---a wziąć i przylecieć do mnie sisię nienieruszać! Jakim k---a yyyyyyy?! Zobacz co narobiłeś! Rząd w kryzysie PRowym, obietnice niespełnione, k---a zobacz co narobiłeś po c---a się rwiesz k---a nie Twoje!
Gdula: Donaldzie, nie denerwuj się. :D
Donek: Jak mam się nie denerwować?
Gdula: Zaraz to ucichnie.
Donek: Na pewno już nie ucichnie k---a...
Gdula: No to napiszemy jakieś oświadczenie z ministerstwa.
Donek: Takiego syfu nie przykryjesz oświadczeniem.
Gdula: No to Tomczak pójdzie do Polsatu i powie, że kredyt 0% nie podniesie cen mieszkań.
Donek: Ta Tomczak... Czemu się k---a rwiecie do zmieniania co nie wasze! Żaden wiceminister k---a nie zmienia prezesów instytutów badawczych i k---a powiedziałem, że nie ma nepotyzmu... Tłumaczyłem tysiąc razy, bo k---a człowiek dba o PR bardziej jak o żonę k---a, o ten rząd, a k---a przyjdzie jakiś Gdula i c--j. K---a mać, tłumaczę, jest ministrem ten i ten żaden k---a nie obsadza stołków swoimi funflami. Jakim prawem, k---a, tyle razy wam tłumaczyłem!
#heheszki #polityka