Wpis z mikrobloga

Donek: K---a mać! No zobacz co k---a narobiliście.
Wieczorek: To ja tego nie zrobiłem.
Donek: A kto ministrem k---a jest?!
Wieczorek: Mówiłem, że ja tego nie nie chcę ten!
Donek: A kto decydował w konkursie?
Wieczorek: Gdula, bo powiedział tak ja mówię...
Donek: A z jakiej racji k---a dajecie decydować wiceministrowi, ile razy tłumaczyłem, jest ministrem k---a Ty i żaden c--j nie ma bez mojej wiedzy zmieniać prezesów.
Wieczorek: Panie premierze ja powiedziałem tak "to Pan premier mi nie kazał nik nik nikomu decydować" a Gdula wyjął wynik finansowy IDEAS NCBiR za 2023 i stratę 28 mln ...
Donek: Jaki wynik finansowy? To trzeba było k---a wziąć i przylecieć do mnie sisię nienieruszać! Jakim k---a yyyyyyy?! Zobacz co narobiłeś! Rząd w kryzysie PRowym, obietnice niespełnione, k---a zobacz co narobiłeś po c---a się rwiesz k---a nie Twoje!
Gdula: Donaldzie, nie denerwuj się. :D
Donek: Jak mam się nie denerwować?
Gdula: Zaraz to ucichnie.
Donek: Na pewno już nie ucichnie k---a...
Gdula: No to napiszemy jakieś oświadczenie z ministerstwa.
Donek: Takiego syfu nie przykryjesz oświadczeniem.
Gdula: No to Tomczak pójdzie do Polsatu i powie, że kredyt 0% nie podniesie cen mieszkań.
Donek: Ta Tomczak... Czemu się k---a rwiecie do zmieniania co nie wasze! Żaden wiceminister k---a nie zmienia prezesów instytutów badawczych i k---a powiedziałem, że nie ma nepotyzmu... Tłumaczyłem tysiąc razy, bo k---a człowiek dba o PR bardziej jak o żonę k---a, o ten rząd, a k---a przyjdzie jakiś Gdula i c--j. K---a mać, tłumaczę, jest ministrem ten i ten żaden k---a nie obsadza stołków swoimi funflami. Jakim prawem, k---a, tyle razy wam tłumaczyłem!

#heheszki #polityka
bananiq - Donek: K---a mać! No zobacz co k---a narobiliście.
Wieczorek: To ja tego ni...

źródło: Donek

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach