Wpis z mikrobloga

@autobusokar: Nie znam topografii Wrocławia, ale za tyle hajsu, 50m2 to musi być chyba blisko do wszystkiego. Nawet jak pracujesz na drugim końcu miasta, to też musi być tam blisko.
  • Odpowiedz
@autobusokar: Podejrzewam, że za 1.7m postawisz 300m^2 luksusowej chaty w samym Wrocławiu, nawet nie w Siechnicach czy Św Katarzynie, tylko w dzielnicy willowej - ofc licząc razem z działką.

Tak, wiem, nie każdy chce budować. Ale dysproporcja zaszła za daleko. To nie trzyma się kupy.
  • Odpowiedz
Podejrzewam, że za 1.7m postawisz 300m^2 luksusowej chaty w samym Wrocławiu

@Yuri_Yslin: no to źle podejrzewasz bo w granicach Wrocławia, w willowej dzielnicy to będzie powyżej 5mln ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Yuri_Yslin

@autobusokar: Podejrzewam, że za 1.7m postawisz 300m^2 luksusowej chaty w samym Wrocławiu, nawet nie w Siechnicach czy Św Katarzynie, tylko w dzielnicy willowej - ofc licząc razem z działką.

Za tyle to ciężko nawet samą działkę kupić w takim miejscu.
  • Odpowiedz
Za tyle to ciężko nawet samą działkę kupić w takim miejscu.

@mk321: Bez przesady. Za 1,2 melona kupisz bez problemu w willowych dzielnicach Warszawy, Wrocław droższy raczej nie jest.

OFC nie chodzi mi o jakieś odjechane oferty, bo wtedy i 5mln to będzie za mało.
  • Odpowiedz
@autobusokar: za tyle to sie kupuje apartament z sufitem 3 m w TRUMP tower w Chicago. Serio tak 35K - 8 .5 K $ kosztuje tam m2.

Jesteś w prawdziwym apartamentowcu z widokiem na jedno z najładniejszych miast świata przy rzece. Podatek od nieruchomosci tam kosztuje około 5.5 00 $ ( 20k PLN) jest ustalany przez miasto i zaczął drastycznie spadać w 20224 roku
- sprawdzałem

A ty piszesz o
  • Odpowiedz