@Stalionnn: "Wyjaśniać na X" to można co najwyżej Bosakowi gdzie powinien wpisywać "mmmf free" tak żeby otrzymać spodziewane wyniki wyszukiwania, a nie sprawdzone informacje o wojnie na bliskim wschodzie.
@SkrajnieZdegustowany: ja tam nie wierzę póki nie ma żądnych informacji potwierdzonej, po prostu mówię, że pisali o koncentracji ataków na lotniska i bazy wojskowe
@Powstaniec to pewnie jak z tymi szkoleniowcami w bazie NATO na Ukrainie, kacapy r-------i juz chyba z 6 razy od poczatku wojny XD (nie r-------i, bo trafili w szkoly, osiedla i szpitale)
IDF ma też praktycznie 100% cenzurę wojskową. Więc to prędzej jak amerykańskie media zaczną tak pisać to wtedy można uznać za potencjalnie prawdopodobne. @MirekStarowykopowy: @Dymass @PietrekSpodKrakowa
@pozdroxxx666: żadnego Patriota, Thaada, Żelaznej jarmułki, stalowych pejsów, procy Dawida, itd. takie rzecze to mogą łykać ruskie z konfy. Pierwsze co to poderwali wszystkie myśliwce w powietrze.....
@macan: @pozdroxxx666 @SkrajnieZdegustowany @emasele Też wydaje mi się to mało prawdopodobne, ale nie można wykluczyć że na pasie stały egzemplarze uszkodzone lub tankujace się/ przezbrajane po misji bombardowania cywili w Gazie lub Libanie. A obrona przeciwlotnicza została przecież przeciążona i nie dała rady.
Czyżby trafili w jakiś hangar lotniczy?
#palestyna #izrael #iran #wojna #bliskiwschod
@Powstaniec: to był ich cel
To jest news pod propagsndę wewnętrzną.
takie rzecze to mogą łykać ruskie z konfy.
Pierwsze co to poderwali wszystkie myśliwce w powietrze.....
Też wydaje mi się to mało prawdopodobne, ale nie można wykluczyć że na pasie stały egzemplarze uszkodzone lub tankujace się/ przezbrajane po misji bombardowania cywili w Gazie lub Libanie. A obrona przeciwlotnicza została przecież przeciążona i nie dała rady.