Wpis z mikrobloga

@zapomnialemhaslo: jak nie proste? Ich lider miał bunkier pod zabudowaniem cywilnym. Oni się wogole nie licza z Libijczykami dlatego też nie jest tak, że są powszechnie szanowani. Jakbyś się czuł jakby armia używała Cie jako żywej tarczy?
  • Odpowiedz
@matti-nn: Izrael nie wali w cywilów na podstawie dobrych danych, że siły wroga są na miejscu tylko na tym, że coś się jakiemuś żołdakowi operatorowi wydaje

biorąc pod uwagę jaką nienawiść państwo Izrael wpaja swoim obywatelom nie trudno sobie wyobrazić, że niektórzy walą w cywilów bo nienawidzą Arabów
  • Odpowiedz
  • 0
@matti-nn: wystarczy być Polakiem albo tylko człowiekiem by mieć naturalną niechęć do żydów, a w szczególności takich żydowskich troli jak ty.
  • Odpowiedz
  • 0
@matti-nn: To se postój, ja zaś będę, zresztą jak większość tutaj, cisną z ciebie bekę. W sumie to odwalasz kawał dobrej roboty, skutecznie zniechęcasz do żydów tym notorycznym spamem. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
mnie typ co 15lat(!) siedzi na

@matti-nn: Mam też konto na google od 20 lat. To nie czas ale częstotliwość akcji ma znaczenie. Ty tu spędzasz 11x więcej czasu dziennie niż ja, więc to dowód idealny, że to ty jesteś przegrywem. ¯\(ツ)/¯ Twoje nieprzemyślane fikołki i brak podstaw konkluzji logicznej tylko potwierdzają twoje odklejenie.

nie dbam o wasza opinie.

@matti-nn: To jak bardzo i szybko reagujesz udowadnia że
  • Odpowiedz
  • 0
jesteście marginesem i tak.

@matti-nn: Typ co sra z piwnicy przez cały dzień spamem na wykopie i gdzie ilość udowadnia że to jego główne zajęcie, nazywa innych marginesem. O hipokryzjo! XD
  • Odpowiedz