Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Już trochę po tym świecie chodzę i wiem już że różowe nie wiedzą czego chcą. Mówią jedno, robią drugie. Mówią drugie, robią trzecie. Dlatego mały poradnik dla młodszych kolegow:

(N)iebieski: mówi o swoich emocjach, płaczę, pokazuje że sobie nie radzi z pracą, rodzicami, zdrowiem itd.
(R)ozowa: kurde, co za uszkodzony i emocjonalnie niestabilny chłop pełen kompleksów. Czas poszukać nowego niebieskiego bo nad tym to dużo trzeba popracować a ja nie mam na to czasu
(O)dpowiedz: mgtow albo Nie mówić o emocjach i robić swoje

(N): pewny siebie, same pozytywne emocje, zero płaczu i zero pokazywania gorszych dni.
(R): coś jest na rzeczy, jest zbyt idealnie, może mnie zdradza? A może jest mu za dobrze i się rozleniwił? Trzeba mu powiedzieć by się otworzył emocjonalnie, sprawdzić czy nie ma kochanki oraz zagonić go do cięższej pracy.
(O): mgtow albo nie bawić się w gierki różowej. Niech sobie coś mówi i na to nie reagować.

(N): mówi że trafia na same kobiety które go nie wspierają, samolubne, które go nie szanuja
(R): odpowiada " to problem masz w tych babach, które wybrałeś. Wybieraj lepiej bo twoja wina!"
(O): mgtow. Zawsze jest twoja wina w oczach różowych.

(N): mówi że nie chce kobiet, że zrobił mgtow, że żadna go nigdy nie wspierała więc po co ma sobie szukać partnerki
(R): odpowiada" incelu! Widocznie jesteś za słaby psychicznie i żadna Ciebie nie chce! "
(O): mgtow I dalej robić swoje. Nie przejmować się różowymi

(N): za mało pracuje, za dużo gra w gierki, nie poszedł na studia, jest szczęśliwy z tym co ma
(R):" ale to jest przegryw, wziąłby się za siebie! Czemu ci niebiescy nie idą na studia!!! "
(O): mgtow I rob swoją jak jesteś szcesliwy

(N): bardzo dużo pracuje, zarabia bardzo dużo pieniędzy, ma auto, dom, zapewnia byt rodzinie
(R): która siedzi w domu i wychowuje dzieci powie :" czemu go nie ma w domu ciągle? Potwornie się nudzę. Zapewne ma kochankę w pracy. Czemu tak ciągle pracuje i tylko pieniądze, pieniądze, pieniądze"
(O): mgtow I nie bierz żony a na pewno dzieci jak jesteś ambitny. Będziesz próbował zapewnić dobre życie rodzinie poprzez dużo pracy a skończy się tak że będziesz płacił alimenty i stracisz wszystko

(N): spermi do różowych, idealizuje je, że stresu nie może się wyslowic
(R): "co za creep! Tylko patrzy na fizyczność i jaki musi być niepewny siebie"
(O): mgtow, kobieta to taki sam człowiek jak ty. Traktuj wszystkich po równo. Kobiety jak facetów a facetów jak kobiety

(N): każda kobieta dla niego to po prostu człowiek i nie mówi jaka jest ładna, czy piekna
(R): "Boże gej! Zapewne lubi chłopców." albo "czemu on taki oziębły, mógłby powiedzieć że ładnie wyglądam pomimo że mi brzuch wychodzi spod koszulki"
(O): mgotw

(N): ćwiczy na siłowni, robi rzeźbę, nieźle wyglada
(R): Boże ale musi mieć problemy i kompleksy. I jakiś aspołeczny że tylk ona siłownię chodzi
(O): ćwicz dalej dla siebie

(N): nie ćwiczy, woli sobie dobrze pojeść, nie liczy kalorii ani ile podniesie na sztandze
(R): ale grubas zarośnięty prosiak. Ale o siebie nie dba ten incel
(O): mgtow i rob swoje, jak chcesz jeść czipsy to jedz czipsy

(N): chodzi na sporty, wspinaczkę, gra w piłkę, kosza itd
(R): ciągle spędza czas z kolegami i nigdy nie spędza czasu że mną! Ciągle jakieś wyjazdy, gry, zawody. Mam już dosyć, nie jestem dla niego ważna!
(O): mgtow I rob swoje. Jak chcesz jeździ na zawody to jedz.

(N): ciągle ma ochotę się kochać ze swoją różowa, chodzi za nią, wysyła zarty, podteksty itd.
(R): co za creep. Boli mnie głowa, mam już dosyć ciągle być obiektem pożądania. Ciągle tylko ten s--s
(O): mgtow I oglądaj filmiki xxx

(N): nie inicjuje seksu, nie mówi komplementów, nie dotyka swojej różowej bo ja szanuje i czeka aż ona będzie miała ochote
(R): albo “o Boże wreszcie spokój! “ albo” cos jest nie tak, czemu na mnie nie leci? Czy jestem brzydka? A może ma kogoś na boku? “
(O): mgotw I ogląda filmiki xxx albo i nie. Jak wolisz

Tldr: rozmowę nigdy nie wiedzą czego chca więc rob swoje, mgtow, I stosuj się do 2 zasad. Ale nigdy, przenigdy nie słuchaj co różowa mówi. Bo ona sama nie wie co mówi.

Source: chłop co stosuje obie zasady, miał z 8+ dziewczyn, z 10+ ons, 1 ślub i rozwód.

#takaprawda #zwiazki #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie chce mi się tego wszytskiego czytać, ale dotrwałem do momentu w którym on się skarży że trafia na samolubne partnerki które go nie szanują
otóż niestety jak tak mu się "przypadkiem" zawsze trafia to niech się nad sobą zastanowi a nie żali pannie
  • Odpowiedz