Wpis z mikrobloga

Gruba afera z p diddy. Ciekawe czy będzie jak z Epsteinem, czy dotrwa procesu, czy jego imprezowo znajomi wiedzieli co jest grane, teraz nagle wszyscy siedzą cicho, usuwają zdjęcia, co z Beyonce i Jay z którzy podobno zniknęli? Co ze sprawą 2Pac, który rzekomo zginął na zlecenie p diddy? Co z Rihanną, która miała przesłuchanie o 3 w nocy w hotelu kiedy była jeszcze niepełnoletnia?
Grubo, grubo...

#rap #usa #muzyka #przestepczosc
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yenn_z-Wyspy7Slonc:

czy jego imprezowo znajomi wiedzieli co jest grane, teraz nagle wszyscy siedzą cicho,

1. Oczywiście, że wiedzieli. Problem jest taki, że ogólnie tendencja społeczna jest taka iż patologia nie przeszkadza ludziom lub przeszkadza, ale są w stanie przymknąć na nią oko kiedy sami mają z czegoś korzyści i nie pali im się koło d-u-p-s-k-a. To całe środowisko LA samego nawet celebryckie itp które też w jakiś sposób udało mi
  • Odpowiedz
3. Przesłuchanie akurat nic nie musi oznaczać, bo to jest akurat dość część w Stanach i policja jako przesłuchanie/rozmowę odbytą potrafi wpisać to, że rozmawiają po prostu

@Cztero0404: chodziło mi o jej casting jak była młoda i poszła pokazać co potrafi, czy potrafi śpiewać. Może inne realia, ale to mi się ze sprawą Polańskiego kojarzy. Mi by się czerwona lampka zapaliła.
  • Odpowiedz
chodziło mi o jej casting jak była młoda i poszła pokazać co potrafi, czy potrafi śpiewać. Może inne realia, ale to mi się ze sprawą Polańskiego kojarzy. Mi by się czerwona lampka zapaliła.

@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Co prawda jak ten casting wyglądał nie wiem, ale ogólnie bardzo często w USA jest taka tendencja, że te młode laski w Stanach dosłownie potrafią robić za dmuchane lale z którymi robią co chcą świadomie żeby
  • Odpowiedz