Aktywne Wpisy
wykop +9
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
BasTajpan +600
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
Grubo, grubo...
#rap #usa #muzyka #przestepczosc
1. Oczywiście, że wiedzieli. Problem jest taki, że ogólnie tendencja społeczna jest taka iż patologia nie przeszkadza ludziom lub przeszkadza, ale są w stanie przymknąć na nią oko kiedy sami mają z czegoś korzyści i nie pali im się koło d-u-p-s-k-a. To całe środowisko LA samego nawet celebryckie itp które też w jakiś sposób udało mi
@Cztero0404: chodziło mi o jej casting jak była młoda i poszła pokazać co potrafi, czy potrafi śpiewać. Może inne realia, ale to mi się ze sprawą Polańskiego kojarzy. Mi by się czerwona lampka zapaliła.
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Co prawda jak ten casting wyglądał nie wiem, ale ogólnie bardzo często w USA jest taka tendencja, że te młode laski w Stanach dosłownie potrafią robić za dmuchane lale z którymi robią co chcą świadomie żeby
Rihanna to jeszcze nic, chodzą słuchy że diddy ze swoimi kumplami wykorzystywał seksualnie Bibera gdy ten mial około 15 lat