Wpis z mikrobloga

#famemma #danielmagical
UWAGA CIEKAWE INFO
Jestem z uniwersum magicznego i mam kontakt z jednym z bohaterów dzisiejszego dnia
Godzinę temu z nim gadałem, powiedział mi, że Marcoń jest tak obsrany walki z Denisem, że próbuje wszystkiego żeby mieć wymówkę i nie zawalczyć. Wymyślił sobie tą aferę z Ciosem i na 99% nie wejdzie z nim do klatki by zmierzyć sie z Załęckim. Fame sie w-----l bo Cios zaszkodził wizerunkowi federacji plotka ze spowodował n------y wypadek i on tez prawdopodobnie nie zawalczy XD. I uwaga bo są 3 opcje dla Zaleckiego na najbliższą walkę - Labryga, Parke i Kasjo. I jeszcze jedna ciekawostka, cios powiedział, że Marcon chciał się dogadać aby ustawić walkę ale nie ufał ciosowi i nie chciał być nagrywany więc powiedział że muszą dogadać to UWAGA na basenie, żeby przypadkiem cios nie nagrał ich rozmowy XDDDDDD
maeeeeeii - #famemma  #danielmagical
UWAGA CIEKAWE INFO
Jestem z uniwersum magicznego...

źródło: IMG_2622

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dezyderiosh: Don Menelasjo na 99% nie pójdzie na nic innego niż boks w balonach, oby Załęcki się też nie ugiął gdyby rzeczywiście mieli walczyć
  • Odpowiedz
  • 0
@maeeeeeii kto wymyśla te słabe zestawienia...
Dawajcie tu rewanż z Pasternakiem. Na to czeka cała Polska, a nie jakiego g---o zestawienia.
  • Odpowiedz